Zoals het hoort.

uitstekende service

heel klantvriendelijk

zeer tevreden

Ze zijn zeer vriendelijk en leveren kwaliteit. Daarnaast mocht ik mijn auto een dag voor de afspraak brengen en een dag later ophalen, geen probleem.

Goed.

Ben geen vaste klant maar had een probleempje wat mijn garage niet kon oplossen. Prima geholpen,vriendelijke mensen en goede koffie.

Super!

Alles netjes geregeld. Leenauto stond klaar. Voor mij eerste keer voor een beurt met de auto. Goeie ervaring!

Niets aan de 5 sterren toe te voegen.

Dealer heeft me nooit teleur gesteld.

Altijd een vriendelijke ontvangst

Al jaren een tevreden klant

Onderhoudsbeurt weer uitstekend uitgevoerd.

Weer een uitstekende onderhoudsbeurt.

Vriendelijk en accuraat

Met mijn vraag goed en snel geholpen. Vriendelijk ontvangen en lekkere koffie, Mijn vraag inmiddels opgelost. Super.

Goed en deskundig.

Zeer positief.

Goede en vriendelijke service

Fijn is dat er gewacht kan worden als er een apk of kleine beurt nodig is.

Goed geholpen en zeer klantvriendelijk

Bij binnenkomst direct hartelijk ontvangen. Kregen koffie/thee. Deden totaal niet moeilijk over een proefrit en toen we besloten om de auto te kopen zijn we goed op de hoogte gehouden. Bij het ophalen van de auto zag hij er prachtig uit en rook lekker.

Vlotte afspraken Doen wat er af gesproken is Nette prijs

Duidelijk, transparant, goede service en vooral ook erg enthausiast!!

"Gewoon" doen wat er afgesproken wordt! Zeer goed telefonisch bereikbaar. Probleem oplossend vermogen op afstand.

Deskundig, efficiënt en klantgericht

Tevreden klant

Vriendelijke ontvangst, duidelijk overleg over wat er gedaan moest worden, plaats kunnen nemen in de wachtkamer met koffie. Na afloop besproken wat er gedaan is en als service de wagen een wasbeurt gegeven. Gewoon heel tevreden dus.

Prima service en expertise

Professionele dealer, prima service, expertise en communicatie.

Enorm servicegericht bedrijf.

Het personeel informeert uitvoerig en denkt mee met de klant. Ze zetten Subaru op een welverdiend voetstuk.

uitstekende service

Toppie

Goede service.

Snel en perfect

X

Mooie auto gekocht top service

Ik rij er graag voor om

Kleinwier is een vakgarage met een specialisme. Dat zie en ervaar je als je er komt. Fijn, vriendelijk en realistisch. Ik kom zelf uit Breda maar rij er graag voor om.

Fijn bedrijf met goede monteurs, aanrader

Fijn bedrijf met goede monteurs, aanrader