Auto weggebracht voor een grote reparatie en heel snel was hij al weer klaar, echt super!

Een heel fijn bedrijf, vriendelijke mensen en goede service, mijn auto was zelfs nog gewassen na afloop!

Solide bedrijf

Geweldig solide autobedrijf met vriendelijk personeel wat natuurlijk ook "top auto's" verkoopt. Ben reeds 2 jaar een tevreden klant.

Storing verholpen

De auto maakte een brommend geluid en had minder vermogen. Deze storing is prima opgelost. Goed te woord gestaan door medewerkers.

Vriendelijk en deskundig

Ik kon op korte termijn een afspraak maken voor het defect van mijn auto terwijl het al erg druk was. Daarna word ik vriendelijk ontvangen en word het problem opgelost. Prima

Uitstekend 10

Geen minpunten te bedenken omtrent de service en de bediening in de werkplaats en showroom

Goed ontvangen en goed geholpen.

Goede garage met zeer goede service

Ik heb meerdere auto's hier gekocht en in onderhoud (gehad) en altijd tevreden geweest.

Perfecte Subaru dealer

Een team van enthousiaste medewerkers zorgen voor een fijne sfeer en professionele service. Dankjewel voor de goede adviezen voor mijn aanstaande trip naar het uiterste Noorden van Scandinavië met onze verhoogde Subaru Forester.

Klantvriendelijke service

Telefonisch gevraagde onderdelen nog dezelfde dag naar het buitenland verstuurd.

Prima ervaring

Een andere wielset besteld en laten monteren. Kleinwier gaf tijdens het bestellen een alternatieve velg omdat de gevraagde niet in Europa leverbaar is. De banden zat levertijd op. Gedurende de levertijd op de hoogte gehouden van de status, daarna alles netjes gemonteerd.

prima geholpen, rekening is wel even slikken

zie hierboven

Deskundig en snel geholpen

Deskundig en snel geholpen met net dat beetje extra service. Klantvriendelijk en meedenkend personeel.

Geen onzin, maar een echte specialist!

Ongeveer 3 jaar geleden hier mijn auto gekocht en ondertussen is subaru kleinwier ook mijn garage voor al mijn onderhoud/ modificaties. Ik ben een echte autoliefhebber en dat zijn de mensen bij deze dealer/garage ook. Ze leveren altijd goede kwaliteit en hebben uitstekende service.

Je voelt je hier als een VIP onderdeel van Subaru

Huiselijk, vriendelijk, zakenkundig, open voor welk gesprek dan ook. Behulpzaam en denkt vooral mee. Een ieder pakt alles als een goed team op.

vlotte en goede service.

Tweede sleutel van onze XV verloren op camping in het gras en sneuvelde kort daarna in de messen van grote grasmaai machine. Binnen paar dagen nieuwe, ingelezen en wel, weer beschikbaar. TOP

Hele goede service en zeer vriendelijk personeel

Ik had op een vrijdag middag gebeld voor 2 occasions doe ik op de site had zien staan maar ik kreeg te horen dat die net verkocht waren. Leon kwam toen gelijk met een alternatief en zou mij foto's door sturen en informatie van de auto's, zo gezegd zo gedaan en met een paar minuten wist ik alles en hadden wij afgesproken dat ik zaterdag langs zou komen. Koffie stond klaar zoals afgesproken en de auto ook, test rondje gedaan maar wij wilden toch graag de andere auto zien.. geen probleem, andere sleutels gekregen en die auto is het toen ook geworden. Aantal dingen besproken met Leon wat we graag anders zouden zien en hij zou alles regelen zodat wij de auto zo snel mogelijk op konden halen. Tussendoor nog een keer contact gehad met wat vragen en wij werden vriendelijk te woord gestaan. Enkele dagen later de auto op kunnen halen zoals afgesproken met een lekker bakkie erbij en nog een goed gesprek onder andere over wat er allemaal vervangen was met de onderhouds beurt. Lang verhaal kort, Nog altijd zeer blij met de auto, de fantastische service en wij blijven zeker terug komen!

Blij met de adviezen, expertise en Chantal! Veilig de weg weer op deze zomer.

Al jaren ben ik heel blij dat ik aan deze Subaru-dealer en garage mijn trouwe Forester heb toevertrouwd. Altijd op redelijke termijn een afspraak, geen verrassingen, goede service en uitleg en dat alles tegen een zeer redelijke prijs. Mag ik blijven?

Uitstekende ervaring

Professionele no-nonsense ambiance, prettige communicatie.

Excellente service

Mensen met hart voor de auto, het merk en de zaak!

super goede service

Alles volgens afspraak

goede service bij grote beurt

leuk idee, dat mijn auto ook gewassen werd.

Gewoon Toppers

Vanuit Hoevelaken met 2 auto's in onderhoud bij Kleinwier zegt genoeg. Gewoon een Top Team

Vakkundig en service gericht

Terwijl mijn Outback nog in de garantie zat werd alles probleemloos goed en snel opgelost.

Na een startprobleem is de accu kosteloos vervangen ondanks dat de computer geen directe storing doorgaf van de accu. Met als reactie we nemen geen risico. Top

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht