Excellent

Subaru-kwaliteit met super klantgerichte service

Kan niet beter

Goede snelle service en meedenken in het belang van de klanten.

Uitstekend.

Goede professionele garage met uitstekende monteurs en monteuze.

Aangenaam, rustig, duidelijk, begripvol

Ik kon in alle rust alles bekijken, de nodige vragen stellen. Ook de kritische vragen. Mijn gezin en ik kregen alle ruimte en tijd om tot een afgewogen oordeel te komen.

geweldige mensen in een prima garage

Altijd aandacht, altijd vriendelijk en altijd alles opgelost voor een heel eerlijke en betaalbare prijs

Goed geadviseerd

Kundig geholpen en mooi resultaat van de lift

Goede service en persoonlijk contact

Fijne garage. Heb de rit vanuit Delft er graag voor over om mijn auto hier te laten onderhouden.

Heel goed

Vriendelijk, persoonlijk, eerlijk, duidelijk, goede service

Gewoon goed

Ze zijn vriendelijk en luisteren goed naar de klant,en geven een goede surves.

Super ervaring met team Kleinwier in Zijndrecht

Vanaf het moment dat je binnenkomt voor de onderhoudsbeurt voel je je meteen welkom. Leuk enthousiast team geleid door gedreven ondernemer met een ieder goede kennis van zaken. Prima technisch handelingen en uitvoering. Top!!

Fantastisch bedrijf dat met je mee denkt

Ik ging voor een kleine beurt, maar er is met mij meegedacht en hebben mij de service verleend die ik nodig had!

Deskundig en betrouwbaar

Kleinwier staat wat ons betreft voor deskundige en eerlijke autoservice. Van harte aanbevolen.

Top !

Vriendelijke en kundige service

Zoals iedere keer.

Vriendelijke mensen

Probleem snel opgelost.

Goede service en prettig geholpen

Goede ervaring, bij binnenkomst direct koffie, gelijk geholpen en goede service.

Een goede garage met deskundig personeel

Toegewijde professionals met een passie voor Subaru

Ik ben zeer tevreden over Kleinwier. Gepassioneerde professionele medewerkers met een enorme ervaring en kennis van zaken. Ik heb mijn Subaru Forester laten customizen naar mijn wensen en ik ben daar zeer tevreden over. Leon heeft een zeer gemotiveerd team. Ik kan Kleinwier bij iedereen aanbevelen bij het personaliseren van uw Subaru. En uiteraard ook voor uitstekend onderhoud aan uw Subaru. Ik ben speciaal vanuit Limburg naar Zwijndrecht gereden omdat ik nergens anders zo'n goede begeleiding en service vond, bij het customizen van mijn Forester.

Vakkundig en zeer klantgericht

Een must voor Subaru liefhebbers

In alle opzichten goed!

Onze garage Jan Hop (Subaru) in Roosendaal is gestopt. We zochten een andere Subarugarage met dezelfde persoonlijke benadering, deskundigheid en betrouwbaarheid. Met Kleinwier in Zwijndrecht hebben we die nu gevonden.

vertrouwen

De kennis van voertuigen hebben binnen een automobielbedrijf is zeer belangrijk. Maar de kunde om de techniek te beheren en naar ieders tevredenheid uit te voeren, is nog belangrijker en mag daarbij niet ontbreken. Dat is voor mij de reden om naar Kleinwier BV te gaan. Dan is het niet de BV op zich, maar vooral de medewerkers van Kleinwier BV waar ik het volle vertrouwen in heb.

Gewoon erg goed, net als mijn Subaru!

Toppie

Een prima service voor Subaru

Ik was al een fan van Subaru, maar Kleinwier maakt het helemaal af.

Super!

Kleinwier is the only car service where personnel actually listen to customers and really do their best to help. Many car garages promise to do it, only Kleinwier succeeds to do it.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht