prima service voor een prima prijs

Nooit vervelende verrassingen van onverwachte kosten en als die eraan komen dan wordt je van te voren geinformeerd.

prima bedrijf

prima bedrijf

Keurig werk geleverd

Wagen doet het weer prima na een grote beurt. Nam ook even de tijd om wat technische vragen te beantwoorden. Maarrrr wel een klein detail vergeten. Als je de kentekenhouder van de concullega wisselt voor je eigen, moet je dat met het trekhaakdopje doen he. Nu maak ik achterop reclame voor 2 dealers ;-)

Betrouwbaar en service van hoog niveau

Vlak voor het verlopen van de garantie nog een paar kleine reparaties uitgevoerd. Snel en vakkundig en geeft het gevoel er weer jaren mee vooruit te kunnen.

Vlot en goed geregeld

Had diverse spullen met enige snelheid nodig, reageren snel en spullen vlot binnen gehad!

Super team

Mooie kwaliteit wordt er door het team Kleinwier geleverd vanuit Showroom, Werkplaats en Onderdelen voorziening. Gesteund door prima administratie. Plezier om er te komen en gewoon aardige fijne mensen. Beoefenen hun vak zorgvuldig uit.

Prima bedrijf

Zie hierboven.

Gewoon top

Alles volgens afspraak. Bekwame monteurs en vriendelijk ontvanst.

Fijne garage met fijne mensen

Zoals altijd alles goed na gekomen op tijd klaar nooit gekke dingen meegemaakt en altijd contact als er iets bijzonders is kortom een fijne garage.

Slecht

Ik moet Helaas vertellen dat er bij dit bedrijf geen vakmensen werken, ik heb er twee keer mijn auto gebracht en beide keren ging het mis. Eerste keer was voor een terugroepactie van het motorkap slot en de tweede keer met onderhoud en reparatie aan mijn koel systeem. Binnen een paar km na de auto op gehaald te hebben werd de motor warm, zat er te weinig koelvloeistof in nou ja goed kan gebeuren. Later in dat jaar komt er naar boven dat de bovenste radiator slang niet goed is gemonteerd en dat deze op snelheid dus met rijwind tegen mij pully aan liep en zo dus met pech kwam te staan wegens lekkage. Nou ja ook goed slang zelf maar vervangen. Twee weken laten denk ik, ik zal de auto eens voor de vrouw schoonmaken. Dat gedaan te hebben ging ik er een stukje mee rijden en ondervind ik dat de motorkap klappert dus ik even langs de kant om te kijken, zie ik dat het motorkap slot los zit en nog maar met 1 boutje die er net 2 gangen in zit, vast zit. Ik ben voor een terugroepactie bij de Subaru dealer Kleinwier geweest om die te laten herstellen. Dit is voor mij het hek van de dam hier hadden serieuze ongelukken van kunnen komen, wetenden dat dit de auto van mijn vrouw is die daar met de kinders in zit.

Probleem schokken bij optrekken verholpen

Probleem van schokken bij optrekken goed verholpen en goed advies om dit in de toekomst te voorkomen

Zeer snelle service.

Ik had een storing in de roetfilter, kon dezelfde dag nog terecht om het probleem op te lossen, hiervoor nog mijn hartelijke dank.

Navigatie update

Navigatie laten updaten. Toegezegd was dat Q4 2021 beschikbaar zou zijn maar achteraf blijkt dat een 2019 versie geinstalleerd is en dat dit de laatst beschikbare versie was

Goed.

Fijn contact en super geholpen.

Koplamp stuk, naar Kleinwier, wordt meteen vervangen.

Koplamp stuk, naar Kleinwier, wordt meteen vervangen. Koffie erbij, iedereen vriendelijk, je zou bijna wensen dat er iedere week iets stuk gaat maar dat zal wel niet lukken bij een Subaru.

Beurt weer keurig volgens afspraak uitgevoerd .

De beurt weer netjes uitgevoerd met als extra service auto ook nog even gewassen. Leenauto was ook keurig verzorgd.

Vriendelijke en vakkundige behandeling van klant zowel als auto

wachttijd zoveel mogelijk beperkt gehouden. Intussen goede koffievoorziening. Navigatie-update extra 20 min: hetgeen logisch is. Zeer tevreden.

goede service

ik heb er op gewacht tijdens de grote beurt, geen probleem

Prima bedrijf.

Forester gekocht prima bedrijf en zeer netjes.Goed geholpen verkopers vriendelijk en kennis van zaken.

prettig in omgang en deskundig

auto voor onderhoud en apk gebracht, denken met je mee en geen verrassingen achteraf

Altijd goed! Afspraak is afspraak.

Goede service, duidelijk communicatie en geen verassingen achteraf. Best wel een eind weg maar ik blijft bij Kleinwier komen.

Met veel vertrouwen in vakmanschap en alle medewerking van het personeel maak ik mijn afspraken.

Altijd word met vrolijkheid en vakmanschap de ( indien)nodige werkzaamheden uitgevoerd.

Zeer service gericht en klantvriendelijk

Alle mensen van monteurs tot management zijn zeer kundig en klantgericht, ik woon niet in de buurt maar rij er graag een stuk voor om.

De persoonlijke benadering goede service en vakkundig

Prettig zoals je benaderd wordt

Geweldiggoede garage

Goed en vakkundig geholpen