Eerlijk bedrijf, geen gedoe.

Top service en klantcontact

Kleinwier is een kleinschalig autobedrijf. Hierdoor heb je als klant direct contact met de werkplaats en wordt je zelfs op je huisadres gebeld door de monteur wanneer er bijzonderheden zijn. Ik stel dit zeer op prijs.

Aankoop Subaru Forester youngtimer

Prima geholpen met goede uitleg bij aankoop en bij het verhelpen van mankement na aankoop van de auto.

Een goed bedrijf die de tijd voor je neemt om te adviseren.

Goed, technisch onderlegd, adviserend en een kalme ervaring. De koplampen stonden te “hoog” afgesteld, afspraak gemaakt en direct afgesteld, ook had ik wat vragen over het onderhoud interval, er is de tijd genomen om dit uit te leggen en mee te denken.

Werkzaamheden inclusief garantie netjes volgens afspraak uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn volgens afspraak netjes uitgevoerd. En de garantiewerkzaamheden zijn ook netjes geregeld.

Betrouwbaar

Klantgericht vriendelijk betrouwbaar

Uitstekende service

Buiten de garantietermijn, een fabrieksfout onder service verholpen

Altiijd goed geholpen

SUPER GEHOLPEN!

goede communicatie en afspraak goed nagekomen

Enthousiast

Prima gehop

Snelle en correcte service. Zeer net en vriendelijk geholpen met reparatie.

Goed geadviseerd tijdens start probleem auto door het garage personeel.

Werd direct tijd gemaakt om benodigde werkzaamheden uittevoeren en vooraf geplande werk werd ook tijdens dit garage bezoek uitgevoerd.

Voortreffelijk

Fijne mensen met benzine in de aderen. Ze zijn één met hun product.

Heel klantgericht en meewerkend

De garage is gericht op de klant en wil altijd zo veel mogelijk hulp bieden. Ik had een spoedreparatie en de garage heeft voor mij een gaatje gemaakt in de agenda zodat ik weer snel op weg kon! Ook kwam er nog een extra taak bij op korte termijn, maar ook dat was geen probleem. Ik kreeg zelfs nog een leenauto mee en kon de auto dezelfde morgen weer ophalen. De reparaties zijn heel goed uitgevoerd en de auto is weer in topstaat!

Ook in Coronatijd, is keurig volgens afspraak gewerkt.

Probleem met TPMS snel en vakkundig opgelost

Probleem met TPMS snel en vakkundig opgelost, ik kon erop wachten met een heerlijke bak koffie.

Kleinwier een garage waar de klant koning is.

Onze tweede auto die volgende week afgeleverd gaat worden door het fantastische team van Kleinwier. Een garage met een warm hart voor klanten en hun auto.

Alles klopt

Alles klopt, zeer vriendelijk geholpen en prima service voor eerlijke prijs

Vriendelijke efficientie

Snel en efficient geholpen

Goede ervaring.

Plezierig en attent geholpen door Leon. Emailtjes werden ook snel beantwoord. Auto op maat gevonden. Goede ervaring. Mocht ik tzt nog eens een auto hebben, dan eerst naar Kleinwier. Indien van toepassing, ik zal deze dealer aanbevelen bij vrienden en bekenden,

heel goed

je wordt netjes te woord gestaan en geholpen

Erg lang moeten wachten

Bij afgifte van de sleutel (en ook al vooraf telefonisch toen ik vroeg naar hoe lang het ongeveer zou gaan duren) werd gezegd dat mijn auto waarschijnlijk aan het eind van de ochtend/tegen 12.00u klaar zou zijn. Dat het iets langer zou kunnen duren kan ik me voorstellen, had ik ook geen probleem gevonden, maar ik werd uiteindelijk pas tegen half 3 gebeld dat de auto klaar was. Dat was een flinke tegenvaller, daar had ik met mijn planning voor die dag geen rekening mee gehouden. Ik had graag óf vooraf een betere inschatting van de benodigde tijd gehoord óf in de loop van de ochtend een telefoontje gekregen dat het langer zou gaan duren. Verder naderhand wel goede informatie over de beurt en opvolging m.b.t. een nog te bestellen onderdeel en afspraak daarvoor.

ik ben zeer tevreden en geweldig geholpen

ik ben zeer tevreden en geweldig geholpen

Mijn ervaring is zeer positief, zoals ik het gewend was bij jullie.

Mijn ervaring zijn als alle keren dat ik daar geweest ben, zeer positief. Goed en plezierig ontvangst.

zie onder

K BEN GEKOMEN VOOR EEN WINTERCHEQUE. WAS IN EEN WIP GEBEURD, EN OP DE AFGESPROKEN TIJD. OEPS, HOOFDLETTERS!

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht