Een uitstekende eerste ervaring
Via het 'Custom Made' programma in contact gekomen met Subaru Kleinwier in Zwijndrecht. Na het eerste, enthousiaste, telefonische contact langs geweest voor een hartelijk ontvangst en een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden. Na enig overleg besloten om een 2 inch lift kit te laten monteren onder mijn Subaru Forester 2009. Na een eerdere modificatie aan dempers en veren, overigens niet door Subaru Kleinwier, was ik enigszins bezorgd over de uiteindelijk rijkwaliteiten van de Forester na de modificatie. Echter na twee weken kan ik wel zeggen dat het uitstekend bevalt en ik zeer tevreden ben met het resultaat. Het lijkt dat de eerder gemonteerde, instelbare, dempers eindelijk tot zijn recht komen en de auto een, naar mijn mening, beter weggedrag geven.
Tegelijkertijd is er een oliekeerring vervangen aan de linkerzijde van de versnellingsbak, alsmede de versnellingsbak olie.
Het oog voor detail was zichtbaar in het feit dat het dashboard klokje ook op tijd was gezet, altijd een goed teken.
Kortom, een prettige eerste ervaring en wat mij betreft een aanrader.