Snelle en correcte service

Mooi bedrijf, deskundig en klantgericht

Ik had een klik en dat is voor mij belangrijk. Vertrouwen, kennis van zaken en enthousiasme voor het product. En nu vooral rijplezier.

Zeer goed bedrijf

Veel automerken gereden waarvan veel Europese. Maar kwaliteit? Altijd wat en altijd de schuld bij de klant. Nu drie jaar Subaru. Door een goede vriend meegenomen en sindsdien voor mij geen ander merk meer. De garage denkt mee en de monteurs zijn zeer goed op de hoogte van hun merk. De bedrijfsleiders zijn klantgericht en weten dat een klant terugkomt bij een goede service. Geen gedoe heldere afspraken en geen verrassingen. Veilig betrouwbaar en kwaliteit.

Super goed

Zoals altijd een super goede ervaren behandeling. Vriendelijk en deskundig personeel.

Perfect geholpen!

Soepel, no-nonsens, pragmatische en deskundig. Kortom zoals je graag geholpen wilt worden.

Prettige terzakenkundige mensen en een uitstekende service

zeer goed

alles prima geregeld, goede service

Snel en vakkundig geholpen

Een rammeltje werd na een telefoontje dezelfde dag nog vakkundig verholpen. Een kapot lampje werd meteen meegepakt.

Perfect!!!!

Beurt-APK goed, koffie prima en gezellig

zoals altijd gewoon goed

zoals altijd gewoon goed

De auto had een kleine beurt nodig.

Tijdens het drinken van een kop koffie en een krant lezen werd debuutroman uitgevoerd.

Ben heel goed geholpen met onze aankoop

Prima behandeling

Ben al jaren een tevreden klant

enorm fijne Subaru dealer met goede service en vriendelijke mensen

Doen alle werkzaamheden perfect en hebben de eigenaardige gewoonte om de banden van alle auto's standaard een half bar te hoog te zetten. Na nieuwe banden plus balanceren was ik gedwongen de banden na op de juiste spanning te hebben gebrachten opnieuw te laten balanceren bij een specialist. 60 Euro maar omdat ze verder alles perfect doen heb ik dat maar zelf betaald.

Bijzonder klantvriendelijke service

Onlangs hebben wij een gebruikte Subaru Forester aangeschaft. Vanaf het eerste contact, de proefrit, de financiering en de levering hebben wij prima service ervaren.

Fijne garage

Bij dit bedrijf een prachtige occasion gekocht. Ziet er top uit, werd keurig afgeleverd met uitgebreide uitleg. Occasion is daar ook ooit nieuw gekocht en in onderhoud geweest. Dit schept veel vertrouwen. Fijne garage, goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen

Goede monteurs, goede service. Top

Zeer service gerichte mensen

Iedereen bij Kleinwier is zeer kundig en service gericht, van monteur tot administratie, van verkopers tot eigenaar

Van telefonische afspraak totdat ik wegreed na de beurt een positief gevoel.

Aan de telefoon: adequaat geholpen. Aan de balie een doortastende dame, die wist waar ze het over had en adequaat reageerde op vragen en voorstellen. De onderhoudsbeurt werd (maar daar moet je op kunnen vertrouwen) voor zover ik na kan gaan goed uitgevoerd. De auto was schoongewassen toen we instapten. De rekening per e-mail en door mij prompt voldaan toen ik hem zag.

Super!

Super goede zaak!

Prettig geholpen

Vriendelijkheid van monteur Chantal Pons.

In kader eerste APK en enkele weken erna grote beurt (helaas ook vervanging condensor, gelukkig garantie), de toch wel enigszins dwingende mails om auto in te ruilen. Mijn interesse in kader van deze tijd gaat richting plug in hybride, dan wel elektrisch. Beide vormen zijn (nog) niet verkrijgbaar bij Subaru. Vind ik op dit moment wel een gemis.

klant vriendelijk. netjes en snel geholpen.

De ervaring met Kleinwier was helemaal prima !

Vriendelijke ontvangst, vakkundig en snelle aflevering van onze Subaru XV. We zijn er erg blij mee!

Goede

Fruiteniersstraat 6