Goef

Fijne snelle service

Heel prettig, snel geholpen

Prettig en behulpzaam

Hele fijne ervaring met J&B auto’s, ze werken professioneel, geven inzicht in te ondernemen werkzaamheden en hanteren een snelle service. Ze hebben ons enorm geholpen met het leveren van een offerte waardoor we schade konden verhalen op een andere garage. Echt top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede sevice. En eerlijk advies. Tegen nette pr Eindelijk een garage die er voor jou is en je auto.

top

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima geholpen met mijn onderdeel!

Snel geholpen met het onderdeel dat ik nodig heb voor mijn 9-3! Meteen besteld volgende middag in huis!

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede garage die met je meedenkt

Goede technische know how over het merk Saab. Prettige ontvangst, geen overdreven hoge prijzen.

Duidelijk en accuraat.

Goede service en goede communicatie.

vakkundig en persoonlijk

Vriendelijk, kleinschalig en vakkundig. Je bent geen nummer en er wordt met je mee gedacht.

Bijzonder goed

Na de aankoop van mijn Jeep Wrangler, had ik wat vervelende problemen, wat jullie ook niet konden weten, maar die door jullie fenomenaal zijn opgelost , hierbij ontzettend bedankt voor deze fantastische service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk correct kundig en transparant

Goeie service

Prijsopgave kan iets nauwkeuriger

Old school Service

Ik schreef al eerder een review maar doe het nog een keer met plezier. Ook bij herhaling blinkt dit bedrijf uit in klantvriendelijkheid, professionaliteit en met oog voor het budget.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top quality service from a very professional outfit.

Quick and efficient service at a good price.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima service, snel en professioneel

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service voor redelijke prijs

Zie boven. Daar is alles mee gezegd

Gewoon no-nonsense goed

Zo blij dat men hier nog zo goed Saabs kan onderhouden. En dat niet op een 'vervang-maar' basis, maar op een manier dat er ook dingen gerepareerd worden indien mogelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en fijne omgang!

Prettige garage om contact mee te hebben. Ze denken echt met je mee en helpen je graag verder.

zoals altijd voortreffelijke dienstverlening

Zowel regelen van afspraak als uitvoering werkplaats als afhandeling voortreffelijk. Daar kunnen andere auto-bedrijven veel van leren

• Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbare garage met uitstekende service

Zoals al jaren: dik tevreden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede, vriendelijke en snelle service met het bandenwisselen

Goede, vriendelijke en snelle service met het bandenwisselen!

Uitstekend meedenken en advies

Zoals gewoonlijk goed meedenken en advies van Pieter van Eeken bij het vervangen van de zomer banden en tegelijkertijd de bandenwissel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

mijn uitstekende ervaring werd onlangs weer bevestigd.

Prima service, vlot en prettig. Zels in deze crisis tijd werd een bestelling van donderdag devolgende wek woensdag afgeleverd in Zuid Frankrijk. Een bedrijf waar je dus op kunt rekenen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en aandacht voor de klant.

Alle mensen die bij J&B werken, zowel op kantoor als in de verkoop en garage, kennen hun vaste klanten en hebben alle tijd voor ze. Duidelijke uitleg bij reparaties en uitleg bij de factuur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Al klant zolang J&B bestaat en zal dat blijven zolang ik een auto heb. Altijd correct, betrouwbaar en perfecte service. Een zeer tevreden klant blijft klant. Hou dit vast!

Efficiente en vriendelijke behandeling

Was erg opgelucht dat ik na het vertrek van 2 garages uit Bussum, (met een ervan verhuisde ik mee naar Amersfoort) zo dicht mogelijk bij mijn woning in Hilversum onderdak voor de Saab bij J& B kon vinden, dankzij een tip van een chauffeur van de ANWB. Prettig was ook dat er zich in uw staf nog een medewerker bevond die mij herkende van de aanschaf van mijn eerste Saab-96 in de jaren 70 van de vorige eeuw bij Garage Van Eeden. Heb dus altijd Saab gereden, en kan er maar met veel moeite afscheid van nemen...... Voelde me bij J&B gelijk thuis.

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.