deskundig, tijdig, en zeer service gericht
Zie hierboven.
Je auto wordt goed onderhouden. Vriendelijk, deskundig, snel
Super geholpen met het onderhouden en upgraden van mijn oude Saab 9-3!
Reeds lange tijd klant en nog steeds tevreden
Wederom goed geholpen
Prima aflevering conform de gemaakte afspraken. En net dat stapje extra wat het zo bijzonder maakt.
Erg blij met onze occasion Mazda CX-3! Erg vriendelijk ontvangen en er werd veel aandacht als klant aan ons gegeven.
Goede communicatie, fijne service. Ze hebben naast de reguliere controles ook een auto voor mij uit Duitsland geimporteerd. Dat was een soepel proces.
Snelle service & duidelijke communicatie.
Klantgerichte benadering en prettig persoonlijk contact. Onderhoud en reparaties altijd in goed overleg, dus geen vervelende verassingen achteraf. En indien nodig altijd een leenauto tegen een scherp tarief.
Zowel door receptionist Pieter Eeken als door 'monteur' Theo wordt volledige aandacht besteed aan de SAAB, maar ook aan de eigenaar. Zeer prettig contact en grote hulpvaardigheid in het oplossen van de problemen.
J&B voert onderhoud aan mijn auto perfect uit, zelfs beter dan de merkdealer zelf! En altijd zeer vriendelijke behandeling, en een duidelijke factuur. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar er wordt echte kwaliteit geleverd, en dat vind ik het belangrijkst. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!
Via e mail contact gehad om snel een nieuw raammechanisne te plaatsen... snel en vakkundig afgehandeld met zeker een compliment voor Pieter Eeken
Zeer tevreden alweer. Vele jaren klant, iedere keer weer een goede ervaring.
Erg prettige garage die ook creatief meedenkt bij problemen en reparaties. Hetgeen vooral bij oudere auto’s zeer fijn is.
Goede en kundige Saab experts.
heel fijne mensen die alles voor je doen & dus superservice. Erg blij hier klant te zijn!!!
Goede service en vriendelijk geholpen.
Duidelijke afspraken vooraf ook over kosten; geen verrassingen achteraf en desgewenst uitvoerige toelichting op de werkzaamheden. Personeel is vriendelijk en klantgericht !
Kwam voor een vakantiecheck. Dit was mijn eerste ervaring. Hoewel ik dacht dat er meer gedaan moest worden aan de auto bleek dit niet nodig. Eerlijke prijzen en goede service. Ga hier zeker blijven.
Fijne garage
Zeer efficiënt, vakkundig en bijzonder klantvriendelijk.
Goede communicatie. Doen wat ze met je afspreken. Kundige mensen.
Eslaan 14
1404 EG Bussum
Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.