Gewoon zoals t hoort!

Service en prettig contact met de medewerkers

Super service

Het is van belang dat mijn busjes zo snel mogelijk weer op weg zijn. En deze belangen worden altijd zo snel mogelijk na gekomen. Prijs kwaliteit is gewoon top.

een voorbeeld in de autobranche en uitstekende service!

geen verrassingen achteraf, duidelijk, en zeer klantvriendelijk!

Service met een hele grote letter S

Als ik bij mijn kapper ben geweest (ik gaat daar niet zo vaak naartoe en dan is die beleving daar dubbel fijn), voel ik me altijd heel erg in de watten gelegd, tot in de puntjes verzorgd, goed uitzien, lekker ruiken, ontspannen, opgeknapt - kortom echt op m'n best. Als mijn auto kon praten, zou die ook zoiets zeggen als hij voor APK en onderhoud bij Ebus geweest is! Hij is dan weer tot in de puntjes verzorgd, ruikt lekker en kan er weer een poosje tegen. En dan ben ik altijd heel blij voor hem, want mijn kleine trouwe vierwieler heeft dat gewoon verdiend! Dus Erhard en het Ebus-team, van harte bedankt elke keer weer! :)

Super service met een zeer kundige eigenaar

Super service met een zeer kundige eigenaar

Topservice...altijd en overal

Afspraak is afspraak en alles gaat in goed vertrouwen en overleg. Auto brengen en halen geen probleem. Gewoon een superfijn autobedrijf. Aanrader!!

Niets is teveel gevraagd voor dit team van zeer gedreven toppers!

Na een reguliere onderhoudsbeurt ben ik goed op de hoogte gehouden van de aanwezige mankementen en deze zijn zeer effectief en snel opgelost. En ondertussen is er steeds heel duidelijk gecommuniceerd over de te verrichten werkzaamheden.. In een woord: top!

Uitstekende service en kundige medewerkers

Fijne ervaringen met dit autobedrijf. Ze komen hun afspraken na en zijn volledig up to date qua kundigheid en apparatuur. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Professionele garage en heel vriendelijk.

Al verschillende auto's gekocht bij Ebus, komen keurig de gemaakte afspraken na en niets is te veel ... garantie top, periodiek onderhoud wordt professioneel uitgevoerd. Top bedrijf.

klantvriendelijk en reparatie wordt snel en goed uitgevoerd.

Zeer tevreden, betrouwbaar.

Vriendelijke en goede service

Zeer vriendelijke en goede service

Super snelle en uitstekende service gehad!

Helaas kwam ik met een lekke band naast de weg te staan. Even onze eigen garage Autobedrijf E. Bus gebeld en al snel kwam er hulp. Binnen een uur was alles gefikst. Helemaal TOP!

Zeer goede service

Is er wat defect aan je auto, dan staan de vakmensen van Ubus voor je klaar. Top.

Fantastische service en oplossingsgericht! Topbedrijf met een topteam!

Zeer prettig

Prima service.

Prettig contact met het personeel en prima service.

Ongeëvenaard!

Het personeel is zeer vriendelijk, er word altijd in oplossingen gedacht en we worden altijd vlot en correct geholpen. Dit klinkt heel vanzelfsprekend echter is dit helaas tegenwoordig niet overal meer van toepassing. Ga zo door!

Fijne garage, vakbekwame mensen, faire prijzen

Al jaren goede service

Staan er altijd en vriendelijk als er iets gevraagd wordt

Idem

Sublieme ervaring

Mijn Jaguar i-Pace (helaas niet bij Ebus gekocht) gaf problemen. Op internet las ik dat dit kwam door de kleinste accu. De auto deed het weer na die accu iets geladen te hebben. Ebus gebeld met de vraag of ze alvast zo'n accu wilde bestellen. Die middag moest ik naar een afspraak en de auto wilde wederom niet rijden. Met een boel gedoe kreeg ik hem aan de praat, om niet weer stil te komen staan belde ik Erhard Bus met de vraag of ik een auto kon lenen. Mijn afspraak was ondertussen al op weg naar mij. Erhard bood aan zijn kantoor te gebruiken voor de afspraak, de accu hadden ze die ochtend al opgehaald bij de dealer in Apeldoorn. Dus terwijl mijn afspraak gewoon doorging (in hun kantoor) hebben ze de accu vervangen. Buitengewoon meedenken dit. TOP!

Uitstekend, hele prettige en fijne garage.

Ze doen wat ze beloven, er is niets teveel.

Altijd vriendelijk en correct

Staan altijd voor je klaar, zijn vriendelijk en correct. Goede service.

Vriendelijk en behulpzaam

Ebus is een betrouwbare Garage met Professionele medewerkers.

Goede service en klant vriendelijk

Zakelijk proberen ze altijd de busjes zo gauw mogelijk weer op de weg te krijgen!

Afspraak is afspraak.

Prima en klantvriendelijke garage

Deskundig en vriendelijk personeel, waarbij altijd met de klant mee wordt gedacht.

Zeddamseweg 13

7075 EA Etten