bestelling goed.
Service zoals het hoort.
Gewoon tevreden
Verstand van zaken, meedenkend, en goede en snelle service
Houd zich aan de afspraak en overleg bij grotere reparatie
Is er iets onverwachts aan de auto is het bij Garage Bikker geen probleem om er langs te gaan wordt netjes geholpen door vriendelijk personeel.
Ze helpen me altijd goed en zijn zeer vriendelijk
Fijne garage
Persoonlijke aan dacht, staat hoog in het vaandel. Al jaren klant
Goede en vriendelijke dienstverlening
Op de dag voordat mijn vrouw naar de begrafenis van haar Oma moest gaan kreeg onze auto een foutmelding. Ook waren ze druk, hebben zij toch de tijd genomen om even de auto uit te lezen. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand en konden zij ons verzekeren dat de auto nog veilig was om in te rijden totdat we een afspraak konden plannen.
Duidelijke afspraken, altijd overleg! Al jaren vaste klant. Zelfs mijn broer, die op Terschelling woont, komt door mijn aanbeveling, naar Noordeloos!
Goede service, netjes bellen als er extra kosten zijn. Geen lulverhalen maar precies zeggen hoe het zit
Vriendelijk, deskundig en service
Wordt altijd zeer netjes en meedenkend geholpen
Super goed geholpen
Goede vertrouwde service
Prima personeel Goede ervaringen Al zo'n 40 jr klant!!
Komt altijd weer voor mekaar
Vakkundig, klantvriendelijk. Overleggen altijd samen met de klant naar de juiste oplossing van een probleem voordat ze gaan repareren. Kom er al jaren, geen enkele reden om ergens anders naar toe te gaan. Ook al is het voor mij niet direct om de hoek.
Zeer goed altijd netjes geholpen dikke 10
Kom hier al jaren voor auto's en camper. Een no nonsense bedrijf.
klantvriendelijk, geen onverwacht bijkomende kosten
In het afgelopen jaren meerdere keren fouten op de factuur meegemaakt. Ruitensproeiervloeistof aangerekend terwijl het net daarvoor bijgevuld was, auto niet afgemeld na keuring dus later weer terug moeten komen.
Grotewaard 29
4225 PB Noorderloos
Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als Universeel autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.