Goede service met vriendelijk en vak bekwaam personeel.
Betrouwbare goede service
oke
Autobedrijf Bikker heeft al jarenlang onze auto's in onderhoud. Niet altijd leuk als er reparaties nodig zijn.... maar de adviezen van Bikker zijn altijd to the point em helder over de kosten op voorhand. Geen verrassingen voor mij als klant. Een aanrader voor iedereen.
Je wordt op een snelle en goede manier geholpen.
Ik ben blij dat we een allround garage als Garage Bikker zo dicht in de buurt hebben. Onderhoud wordt altijd op korte termijn en in goed overleg uitgevoerd en bij ad hoc problemen kan er steeds een snelle oplossing gevonden worden.
Elders had men problemen om een trekhaak onder mijn camper te plaatsen. Bij autobedrijf Bikker keek de chef monteur, ging zoeken en vond de oplossing.
zeer prettig
Ze staan altijd voor je klaar.
We worden altijd keurig geholpen en de prijs / kwaliteit is top !! Er wordt meegedacht, en we krijgen goede uitleg over de evt reparatie en APK.
Goed en duidelijk geholpen
Duidelijk informatie wat er gedaan gaat /moet worden
Ik was op zoek naar een vertrouwd adres voor mijn camper en had de naam Bikker al meerdere keren horen vallen ,dus een afspraak gemaakt en de camper voor een beurt en apk gebracht . Bikker heeft een goede indruk gemaakt en zijn zeer klant vriendelijk en toen ik de camper op ging halen viel de factuur ook nog eens meer dus voor herhaling vatbaar. Een tevreden klant uit Leerdam.
Vakkundige garage. Staan voor je klaar en aardige monteurs. Net bedrijf
Volgens verwachting
Goede garage , zeer vriendelijk personeel , word altijd snel geholpen
Maandag even langs gefietst en uitgelegd wat er mis was met de camper. Hans gaf aan dat de accu waarschijnlijk defect was en bestelde een nieuwe. Dinsdagmiddag kon ik al even langs komen om de accu te testen. Deze was inderdaad defect en de nieuwe werd direct ingebouwd. Na een half uurtje kon ik al weer naar huis met een goed werkende huishoudaccu in de camper.
Uitstekend, deskundige behulpzame mensen ga zo door!
...
Ze staan dag en nacht voor je klaar Zelfs na een verhuizing van Noordeloos naar Alblasserdam voor mij geen reden om naar een andere garage te gaan
Prettige service en klantvriendelijkheid
Al een aantal jaren is onze camper bij hun in onderhoud. Ze denken mee, veel kennis van campers, staan voor je klaar als er een probleem is.
Ze proberen na te komen wat ze zeggen
Je wordt goed geholpen waar je weer mee verder komt
Grotewaard 29
4225 PB Noorderloos
Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als Universeel autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.