super fijne service en vriendelijkheid. Ik heb er al 5 suzuki\'s gekocht dus dat zegt genoeg.
Een uitermate betrouwbaar bedrijf met vakkennis; een uitstekende service en een prima prijs/prestatie. Een absolute aanbeveling voor de aankoop en voor service van uw auto.
zeer vriendeijk, vertrouwd, gezellig.
Ik heb er een gebruikte auto gekocht.Een Suzuki Alto van ongeveer anderhalf jaar oud. Ik heb hem binnen een paar dagen gekocht. Mocht een proefrit maken. Heel even geprobeerd iets van de prijs af te krijgen wat niet lukte door omdat ik hier niet goed in ben. Verder lijkt het me een betrouwbaar bedrijf waar nog vakwerk wordt verricht maar dat kun je waarschijnlijk pas na een paar jaar beter beoordelen.
We komen al jaren bij van wijnen suzuki. Een fijn betrouwbaar bedrijf waar je van op aan kunt.
Zeer goede service.
Klein bedrijf, persoonlijke service, geen poespas.
Prima, na wat zoekwerk, gevonden wat het probleem was. Om niet onnodig hoge onkosten te maken is er voorgesteld om samen onderdelen te zoeken. Hierdoor heb ik zelf veel kunnen doen en de kosten in eigen hand gehouden. Auto doet het weer prima, wat uiteindelijk het doel was.
Snelle duidelijke service voor een mooie prijs
Een heel goed en net bedrijf, kreeg goede inruilwaarde van onze oude auto. Mensen waren heel vriendelijk en meedenkend voor de mogelijke optie\'s voor onze nieuwe Suzuki swift. Gargebedijf J Wijnen bedankt voor de goede onderhandeling en service!
Goede ervaringen zowel bij onderhoud als reparaties. Ook met andere merken auto\'s dan het \"huismerk\". Telfonisch uitstekend bereikbaar en de openingstijden zijn ruim.
Ik kan niet anders zeggen, dat ik me thuis, dus vertrouwd voel en dat is op mijn leeftijd (78) en als vrouw alleen buitengewoon aangenaam. De service is 100%. Ik hoop dit nog even vol te houden!
Goede service en betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Goede service en altijd klantvriendelijk. Ook bij de aanschaf van een nieuwe auto gaven ze goed advies.
Alleen maar goed
Ik ben uiters tevreden wat service en klangerichheid betreft ben dus als vaste klant dik te vreden