Mijn ervaringen zijn tot nu toe goed. Ik heb een nieuwe auto gekocht, advies en service zijn goed. Tot nu toe heb ik 1 keer meer met dit bedrijf te maken gehad i.v.m. het wisselen van zomer naar winterbanden.
Goed bedrijf.Alle klachten zijn goed verholpen. Zelfs dingen die ikzelf niet gezien had.
De ervaing met jullir brdrijf is goed. Als er wat met de auto is, word ik vlot geholpen. Goede service.Prettige bediening.
Je bent er een mens en geen nummer er worden geen onnodige dingen gedaan
Prettige contacten, goede service en prima kwaliteit.
Zeer go9ede ervaring betreffende alles
Goed bedrijf, komt zijn afspraken goed na Prima service en klantvriendelijk
Ze bedenken goede oplossingen. Ze zijn zeer klantvriendelijk. Ze werken vlug, zodat ik mijn auto snel terug heb. Als ik een acuut probleem heb, kan ik altijd meteen komen. Ik ben zeer tevreden over deze garage.
Ben bij Wijnen Suzuki geweest voor de jaarlijkse beurt van mijn auto. De mensen zijn vakkundig, servicegericht, vriendelijk. En snel klaar!
Helemaal toppie is garage v wijnen in geldrop betrouwbaar, deskundig en zeer klant vriendelijk
Waren zeer goed. Eerlijke afhandelingen. Mochten de auto eerst testen, of het ons wel beviel.
Goed, snelle service,
VRIENDELIJK,BEHULPZAAM,MEEDENKEND,HOUDEN OOK MIJN PORTEMONEE IN DE GATEN. IS VOOR MIJ AL JAREN HET VERTROUWDE ADRES OM MIJN SUZUKI TE KOPEN EN TE LATEN ONDERHOUDEN.
Goed, eerlijke voorlichting,