Als altijd top geregeld

Prima en vakkundig verzorgd

Eerlijke prijzen, duidelijke communicatie!

Wij zijn vriendelijk geholpen en zijn erg blij met onze nieuw auto!

Fijne persoonlijke garage.

Andere auto gekocht en oude auto ingeruild. Goed geholpen door Patrick. Geen opdringerig gedoe. Eerst er een nachtje over geslapen en de volgende dag de deal rond gemaakt.

Fijne garage

Wij worden altijd fijn geholpen bij deze garage

Uitstekende service

APK en onderhoud laten doen. Dik tevreden over de uitvoering en de service.

super

ruitewisser kapot, en de volgende dag was hij al besteld super

Zeer goede garage.

Heb hier mijn oude auto ingeruild, nieuwe auto stond er prachtig bij,kreeg er een mooie bos bloemen bij van Patrick,alles tot in de puntjes geregeld.

Onze ervaring met "de witte vink" is goed. We zijn zeer tevreden over de reparaties,die ze uitvoeren maar ook hoe je als klant behandeld word. Ga vooral zo door

Snel, vakkundig en goede communicatie

Snel, vakkundig en goede communicatie

Uitstekende service

Ik was opzoek naar een nieuwe auto en ze hebben mij enorm geholpen om de juiste te vinden. Ik had een proefrit gemaakt in een polo en een seat. Nadat dit het niet was kon ik wachten op een fiesta die nog binnen zou komen. Uiteindelijk heb ik deze gekocht en ben ik er heel erg blij mee.

net en betrouwbaar bedrijf

n v t

bedrijf is goed en degelijk met normale prijzen en bij mij in de buurt voert onderhoud volgens ford uit daardoor iets duurder maar wat wel beter is

Vriendelijk en keurig geholpen

Vriendelijke receptie en keurig uitgevoerde werkzaamheden.

Afspraak is afspraak

Van te voren worden er duidelijke afspraken gemaakt dus geen "verrassingen" achteraf.

Geweldig goed

Zeer tevreden.

Snel en adequaat

Met een kapotte motor van de electrische raambediening kon ik snel terecht en geholpen.

Goed behandeld

Ik ben naar tevredenheid behandeld

Fijne ervaring

Vriendelijk personeel. Fijne communicatie. Erg tevreden!

Goede service, communicatie en vakwerk

Auto voor apk en kleine beurt. Er wordt eerst gebeld of de kosten akkoord zijn. Goede uitleg en heldere communicatie. Vervolgens vakkundig werkzaamheden uitgevoerd.

fijne garage om naar toe te gaan

altijd correct en betrouwbaar

Vlot en correct behandeld

Correct en direct geholpen.

Wat een fantastische garage

We hebben al meerdere ervaringen met de Witte Vink en altijd goed. Zelfs in deze hele verdrietige tijd rondom een sterfgeval bieden ze optimale service en vooral hele goede communicatie. We wensen jullie al het goeds toe voor de toekomst!

Eerlijke en betrouwbare vakgarage

Goede communicatie, vriendelijk ontvangst, no nonsense, komen afspraken na

Top service!

Ik kon snel terecht met mijn auto en kreeg zelfs een leen auto mee! Hoe fijn is dat!

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov