Prettige, professionele, duidelijke hulp

Zeg wat je doet en doe wat je zegt: dat is het duidelijke motto hier. Prettig klantencontact, meedenkend en coulant.

Snel en vriendelijk geholpen

Snelle afhandeling, vriendelijk en meedenkend.

TOP! Alles snel geregeld :)

Snelle en goede service

Geweldig bedrijf

Super geholpen

Fijne garage

Goede service en erg vriendelijk personeel. Geeft een goed gevoel

Prima geholpen..top

Prima geholpen top...

Vakmanschap en klantvriendelijkheid

Wederom goed geholpen en komen afspraken na. Ik ben inmiddels zo'n 15 jaar vaste klant en geen twijfel om dit ook te blijven.

top

onlangs een nieuwe auto gekocht bij de witte vink ,correct en vriendelijk te woord gestaan en perfect geholpen.

vlotte afhandeling,goede inruilprijs en servicegericht bedrijf

Als met al bij aankoop auto goed kunnen slagen.

Top!

Uitstekende service, snel en goed uitgevoerde reparatie. Ik ben meer dan tevreden over De Witte Vink.

Goede garage, komen afspriaken na.

Een fijne en goede garage

Je wordt goed en fijn geholpen bij garage de Witte Vink.

Zeer klantvriendelijk.

Kwam eigenlijk alleen voor informatie maar het gevoel dat Patrick ons gaf was vertrouwen en openheid. Zeer klantvriendelijk met als gevolg dat we een hele mooie Audi Q3 van hem hebben gekocht.

Goed op de hoogte gehouden van onderhoud en bijkomende kosten.

Top!

Snel_goed_goede prijs_top

prettig, correct en deskundig advies

Meedenken met de klant = je voelt je de koning(in). Dat is wat er gebeurt bij het persoonlijke contact met de professionals.

Professioneel betrouwbaar

Relaxed omgaan met de garantieperiode na aankoop. Duidelijke afspraken. Vriendelijk

Top.

Goede service en snel geholpen.

zoals altijd een goede en nette afspraak

volgens afspraak en duidelijk, netjes en snel. super

Prima service, vriendelijk en flexibel

Ik ben al jaren na volledige tevredenheid klant bij de Witte Vink. Ze denken mee, prima prijs kwaliteit verhouding.

Prima betrouwbare garage

Komen afspraken na en denken met je mee.

Heel goed!

Goede en betrouwbare service. Niks oo aan te merken!!!!

Professionele hulp

Duidelijke communicatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden

goed geholpen top

goede service top auto

Supergoede service en doet wat er is gezegd/gevraagd.

6 weken geleden een auto bekeken en proefrit gemaakt. Wij werden zeer goed en vriendelijk ontvangen. Na overleg met Fred en mijn wensen te hebben geuit over gegaan tot de koop. Fred heeft goed geluisterd naar mijn wensen en al de afspraken zijn ook meer dan goed nagekomen. Betrouwbaar, Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend, werd tussentijds ook op de hoogte gehouden en de auto is vanuit Hengelo netjes voor de deur in Oss afgeleverd. Kortom meer dan tevreden over de service. Auto rijd heerlijk en de standaard 6 maanden garantie zit ook bij de prijs inbegrepen dus geen onzin verhalen en bijkomende kosten achteraf. Als ik over 6 jaar aan een nieuwe auto toe ben ga ik zeker terug naar 'de witte Vink'!

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov