Prima uitleg niet opdringerig gewoon fijn

Afspraken er resultaat prima.

De jaarlijkse keuring en onderhoudsbeurt verlopen altijd zeer goed.

Super meedenken met de klant.

De Witte Vink combineert op voorbeeldige wijze vakmanschap met klantgerichtheid . Ook hier weer.

Een eerlijk advies, gekregen voor mijn reparatie.

Probleem opgelost

Ontzettend tevreden

Nadat onze eigen auto niet meer rendabel bleek om gemaakt te worden moesten wij met spoed een andere auto aanschaffen. Wij hebben al onze wensen doorgegeven waarmee De Witte Vink/Zoek mijn droomauto aan de slag is gegaan. Ondanks de tijdsdruk zijn ze zeer secuur te werk gegaan. Dit heeft geresulteerd in een super fijne andere auto voor ons. Welke ook nog eens voldeed aan al onze wensen/eisen. Voor ons was het fijn om het gehele traject i.v.m. te weinig eigen kennis en gebrek aan tijd uit handen te kunnen geven. Zeker een aanrader! Ze ontzorgen echt hun klanten.

Bijzondere aardige en kundige mensen.

Mijn auto was toe aan de APK beurt en dit is zoals gewoonlijk bij deze garage correct en netjes gebeurd.Geen verassingen want daar houd ik niet van. Ook was er een leen auto beschikbaar gewoon tof. Zal ook iedereen aanraden om naar deze garage toe te gaan,goede service en goede uitleg. Ik kom er al 20jaar en ben er altijd goed behandeld.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar.

Prima service en persoonlijk contact.

Ben via Jan Hoornstra in contact gekomen met jullie bedrijf, we moesten maar een keer langskomen. Jan is inmiddels overleden met zijn dochter ben ik getrouwd. Met vriendelijke groet, T.van der Zee.

Goede ervaring!

Voor het eerst kennis gemaakt met de Witte Vink , op aanraden van iemand. De auto was toe aan een onderhoudsbeurt en nieuwe remblokken voor en achter . Schrok wel een beetje van de offerte, maar er moest ook wel veel aan gebeuren. Heb echt het gevoel dat de auto vakkundig is gerepareerd!

altijd zeer correct

Al jarenlang een tevreden klant

zeer gemoedelijk en betrouwbaar!

Mijn ervaring is, dat ik mijn 2e Suzuki weer bij deze garage, de Witte Vink, heb gekocht. Niets is te veel om de juiste auto te vinden. De sfeer en omstandigheden zijn als zeer prettig ervaren. Het is zeer aan te bevelen om hier een zoek opdracht neer te leggen. Ik weet waar ik mijn volgende auto koop. Chapeau!

Afspraak is afspraak

Hier voelt de klant zich nog koning.

Goed gedaan

Goede oplossing voor het probleem met de gordel

Fijn dat ik nu de trotse bezitter ben van een Suzuki Swift, goed geadviseerd, dank u wel! Met vriendelijke groet Joke Wildeman

Betrouwbare adviezen en nakomen van afspraken.

Heel betrouwbaar en vriendelijk

Goed en netjes

Gewoon volgens afspraak, goed werk en netjes afgewerkt.

Goede eerlijke service

Prima service. Auto gebracht voor APK en alles netjes gerepareerd en de auto kan weer een jaartje veilig mee.

goede ervaring

goede ervaring!

Heel goed, prima geholpen, alles netjes afgehandeld

Wij hebben een auto gekocht bij de Witte Vink, het was een zoekopdracht. We hebben een mooie auto gekocht en zijn zeer tevreden!

Goed en betrouwbaar garagebedrijf

Je kunt hier gerust je auto laten keuren, laten nakijken en reparatie laten uitvoeren, alles is professioneel, aardige medewerkers.

super

zoals altijd met veel kennis van zaken. iedere vraag netjes beantwoord, duidelijk.

Persoonlijke benadering en deskundig advies

Een week of twee heb ik mijn nieuwe tweedehands auto gekocht via een zoekopdracht bij de Witte Vink. Het bedrijf denkt goed met de klant mee en wil koste wat kost een tevreden klant. Samen hebben we een aantal auto's bekeken en uiteindelijk leken zij voor mij een perfecte auto gevonden in Duitsland. Na een vrijblijvende proefrit was ook ik meteen verkocht. De auto is daarna netjes in orde gemaakt en afgeleverd. Resultaat: een al tevreden klant nog tevredener!

Super Service

Het Team Witte Vink staat altijd voor je klaar! Top!

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov