Een bedrijf met een vriendelijke en kundige hulp en goede service.

Ze overleggen het eerst met de klant. Gaan op de afgesproken tijd beginnen en bellen op tijd als het tegen zit. Ook krijg je op verzoek een leenauto.

Uitstekende service, vriendelijke bejegening en betrouwbaar adres

De auto moest een grote beurt, men ontvangt je goed, biedt vervangende vervoer aan en belt voordat er kosten gemaakt worden met de prijsopgave.

Vriendelijke, service gerichte organisatie met kennis van zaken!

Probleempje met de airco, online zelf inplannen werkt erg prettig. Reparatie en advies prima. Er wordt goed meegedacht met de klant!

Goede informatie, vriendelijk

deskundig en zal een ander bedrijf zeker aanraden.

Prettig contact en goede communicatie

Goede afspraken,een prettig contact en alles naar wens geregeld.

keurige service

De communicatie verloopt goed en afspraken worden prima nagekomen.

Corona-proof, klantvriendelijk en correct

Helemaal goed!

altijd goed en correct

Vriendelijk en duidelijk vooraf aangegeven wat er gaat gebeuren aan de auto en wat de kosten zullen zijn. Als het anders wordt altijd eerst contact Al jaren een tevreden klant

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Opdracht gegeven voor het zoeken naar een Opel insignia , binnen 2 wk reed ik er weg met een supermooie Opel insignia. Hartstikke fijn bedrijf met vriendelijk , eerlijk en betrouwbaar personeel.

duidelijke vriendelijke garage

Voor het eerst mijn Volvo C30 langs gebracht voor een beurt. garage heeft hem eerst beoordeelt wat er moet gebeuren, hier een duidelijke offerte voor gemaakt en keurig doorgebeld voor goedkeuring. dit was akkoord . eind van de dag kon ik de volvo keurig weer ophalen. hij reed beter dan tevoren! Zolang ik in Hengelo woon, houdt ik mijn auto hier in onderhoud.

Om 9.00 u gebeld dat ik met een lege accu niet kon starten. Om 9.30 u aan huis geholpen met starten, en om 10.00 u was ik al weer terug met een nieuwe accu.

Al jaren klant naar volle tevredenheid.

Al jaren ben ik klant bij de Witte Vink, en of het nu om een particuliere of zakelijke auto gaat, de service is altijd goed. Duidelijk en in overleg prima prijs/kwaliteit verhouding

top, duidelijke antwoorden, kennis van zaken, vriendelijk.

perfect

Goede professionele en snelle service

Mijn auto, waarvan de accu stuk was, is opgehaald, gerepareerd en nog dezelfde dag weer teruggebracht. Ben zeer tevreden over deze garage!

Zoals gewoonlijk goed.

Echter een opmerking: Veranderde stand van de bestuurdersstoel NIET, als dit niet noodzakelijk is.

Snelle, vakkundige hulp.

De banden van mijn auto werden verwisseld, daarbij kreeg goed advies over het vervangen van onderdelen, die bij mijn auto van een bepaalde lichting sneller kapot gaan.

Zeer prettig betrouwbaar kleinschalig autobedrijf.

Op dit moment rij ik in mijn derde auto van de Witte Vink en ik ben tot nu toe zeer tevreden. Ook hun adviezen, uitgebreide service en persoonlijk contact ben ik zeer gaan waarderen.

Top service

Auto weggebracht en direct nadat ze de oorzaak gevonden hadden werd ik gebeld met wat de problemen waren en de kosten van de reparatie. Niet duur en gewoon goede service.

Goed geholpen

Ook gelijk een oplossing voor de vervanging van een kabelboom van de achterklep aangeboden.

Hele goede service

Het personeel staat altijd voor mij klaar. Ik wordt goed geïnformeerd en prima geholpen, of het om iets kleins gaat of Apk, of grote beurt. Als ik vervangend vervoer nodig heb, is het altijd aanwezig. Al met al een fijne, goede betrouwbare garage.

Goede service zonder gedoe

Klant is koning en wordt altijd geholpen. Geen mooie praatjes maar eerlijk advies en kundig uitgevoerd.

Altijd prettig en deskundig geholpen

Ik ben al vele jaren vaste klant bij de Witte Vink, zoals hierboven al aangegeven zijn we altijd heel prettig en deskundig geholpen. afspraken worden nagekomen en het is een zeer betrouwbare plek voor je auto.

Goede service en heel vriendelijk

Je wordt heel goed geholpen. Ze zijn zeer deskundig en ze zijn no nonsens. Ik ben heel tevreden.

Zeer vriendelijk en perfecte service

Fijne garage met een persoonlijke benadering en zeer vriendelijk personeel. Nu in tijden van het Coronavirus erg goede voorzorgsmaatregelen genomen zoals ontsmetting van de sleutels, het stuur, handrem, etc. Perfect!

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov