Men heeft er zeer goede service
Staan altijd voor je klaar, uitstekende service.
We hadden een zoekopdracht afgegeven. Goed en zorgvuldig contact gehad hierover. Ze hebben voor ons een heerlijk auto gevonden. 6 maanden Bovag garantie. Er zijn wel een paar puntjes geweest de afgelopen 5 maanden en allemaal keurig opgelost. Nog een maand garantie te gaan maar ga er van uit dat het allemaal goed komt ook na de garantieperiode. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van de service van De Witte Vink
Ik heb een suzuki swift gekocht ben er goed tevreden over..En je wordt vriendelijk ontvangen.
Ik kom al 20 jaar bij de Witte vink en word er altijd goed en deskundig geholpen.Ze staan direct voor je klaar. Ik heb mijn auto's hier ook gekocht en blijf dit ook zeker doen.
Oude Bornseweg 168
7556GZ Hengelo ov