goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf aardige mensen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de zomer een Mitsubishi Outlander bij hun gekocht. Auto werd keurig afgeleverd. Later kleine dingetjes ontdekt die niet direct zichtbaar waren. Even bellen. Geen gezeur werd in orde gemaakt en ik kreeg ook nog een leenauto mee. Zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een vriendelijke garage en een klein bedrijf aan de buitenkant maar groot in daden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd oog en oor voor de klant. \r\nHartelijk, ontspannen en oplossingsgericht. \r\nSay no more.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De Witte Vink is een verademing in de autobranche ze luisteren echt naar de klant wat hij wil en handelen daar ook naar.Ze verlenen een zeer goede service wat ik nog niet vaak in de autobranche tegen gekomen ben.\r\nToen ik de beoordelingen las dacht ik ik nog is dat niet een beetje overdreven allemaal maar nu geef ik zelf ook een 9 \r\n\r\nWat erg leuk is dat je na aankoop een bloemetje thuisgestuurd krijgt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet alleen fijne mensen, ze staan ook nog eens altijd direct voor je klaar. vakkundig personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakmanschap is meesterschap!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact via de e-mail voorafgaand aan bezoek. Tijdens het bezoek vanwege interesse in occasion vriendelijk ontvangen. Beoordeling van mijn in te ruilen auto was snel en de diagnose waarop de inruilwaarde gebaseerd werd was realistisch en correct. Samen tot overeenkomst gekomen en daarna ook prettig geholpen met het Online regelen van de autoverzekering. Dus erg tevreden en ook blij met mijn aangeschafte auto. Ik kreeg later ook nog een bos bloemen thuisbezorgd van De witte vink. Echt super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring na aanschaf auto in april 2016. Kleine storingen werden netjes beoordeeld gedurende BOVAG garantie. Prettige communicatie. Reacties op mail gingen iets moeizamer. Verder keurige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een geschikte auto en o.a. bij de Witte Vink stond er een die aan alle wensen voldeed. Na een motorisch probleem tijdens de eerste proefrit mocht ik nog een uitgebreide 2e proefrit maken en alles was na flink sleutelwerk keurig opgelost. \r\nEen garage waar de mannen nog weten wat sleutelen is. \r\n\r\nDe auto gekocht en na een aantal dagen bleek de accu toch zijn beste tijd gehad te hebben. Even een mailtje en ik mocht langs komen voor een accutest. Bleek inderdaad aan vervanging toe en wordt keurig opgelost. (incl. vervangend vervoer!) \r\nToppers daar! Super bedankt.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig bedrijf. Zijn prima geholpen, ook met kleine probleempjes maakte men direct tijd voor ons.\r\nKonden snel worden geholpen met oplevering van auto (inclusief inbouw LPG installatie via bemiddeling van De Witte Vink).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed, en klantvriendelijk. \r\nOok zeer snel bij de deur , als die een keer niet wil starten!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ook met een iets kleinere portemonnee behandelen ze je met respect en nemen ze je vragen serieus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben onze auto er al een paar jaar in onderhoud. Vriendelijke mensen met goede kennis van zaken en prima service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vakkundig persoonlijk maatwerk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na uitgebreid overleg heeft Fred Vink (alweer) de perfecte auto voor mij gevonden in de zoekopdracht. Deze auto had ik zelf echt niet kunnen vinden. Super, ik ben zeer blij.

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov