goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, geen verrassingen en correct behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is nou zo\'n bedrijf waar je blij van wordt. Betrouwbare vakmensen met begrip voor hun klant!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een feestje om naar jullie toe te gaan, warm personeel, hete koffie en deskundige reparaties. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Oké, ik weet totaal niks van auto\'s. Ze kunnen me wat dat betreft van alles wijsmaken, maar bij de Witte Vink heb ik dat gevoel niet. Daar word je serieus genomen, en netjes en correct behandeld, het is er niet duur, en ze staan voor kwaliteit. Deskundige mensen werken er daar. Kortom, prima bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang prima positieve ervaringen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat we een ongeluk hebben gehad met onze auto, hebben we de schade laten opnemen bij de Witte Vink. Daar kwam gelukkig een beter resultaat uit dan de schade expert zelf voor ogen had. Waardoor we het maximale voor onze schade terug hebben gekregen. \r\n\r\nAangezien onze auto kapot was, hebben we een zoekopdracht gedaan voor een andere auto. Deze auto was binnen een dag gevonden! Op zaterdagavond (via de Whatsapp) hebben de de auto gekocht. Dat krijg je bij een ander bedrijf niet voor elkaar!\r\n\r\nSnel, super deskundig, altijd vriendelijk!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben erg goede ervaringen met de witte vink.\r\nErg klant vriendelijk , goede service en ze denken graag met je mee.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede kennis van het voertuig, nette service en snelle service.\r\nleenauto geen probleem indien nodig.\r\nen goede uitleg van wat ze doen en waarom

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn dik tevreden over de witte vink te Hengelo

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant met goede ervaringen. Snelle, eerlijke service. regelmatig andere auto gekocht bij de Witte Vink...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen met de medewerkers van de Witte Vink zijn altijd positief. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Als de kosten laag moeten blijven door omstandigheden zal het bedrijf er altijd alles aan doen om hier aan mee te werken. Bij spoedreparaties is men altijd bereid even naar het probleem te kijken en deze op te lossen.Er wordt altijd vooraf kontakt opgenomen over de reparatiekosten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dit auto bedrijf super klantvriendelijk, goede service en als het kan helpen ze je direct, anders krijg je zo een leenauto mee tot je eigen auto gemaakt is! Na een merk dealer waarbij wij het idee kregen dat wij blij moesten zijn daar klant te mogen zijn is dit een verademing!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en klantgericht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed bedrijf , wordt altijd keurig te woord gestaan. klantvriendelijkheid staat bij De Witte Vink voorop.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Of het nou gaat om een APK/onderhoudsbeurt, lekke band of een kapot autolampje, bij autobedrijf de Witte Vink zijn ze altijd allervriendelijkst, deskundig en erg service-gericht. Als er iets met je auto is, kan je vrijwel altijd dezelfde dag nog terecht of denken ze mee over een oplossing. Of laatst toen ik mijn autobumper eraf had gereden, ze kwamen de auto binnen een paar uur halen, ik kreeg voor een paar dagen een leenauto mee en kon mijn auto vakkundig en goed hersteld weer ophalen. Het zijn harde werkers, uiterst vriendelijk en zonder poeha en dat waardeer ik zeer. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief; altijd vriendelijk geholpen; er wordt meegedacht met de klant; er worden in goed overleg afspraken gemaakt; er is altijd wel een leenauto beschikbaar.

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov