laagdrempelig.

Medewerkers vriendelijk

Eerlijke prijs en goede communicatie

Auto voor een kleine beurt en apk. Sander geeft vooraf een heldere prijsopgave en communiceert prettig.

Snel en deskundig geholpen.

Ik kon direct terecht voor een check en het verhelpen van een probleem met 1 van de portieren. Dit valt binnen de garantie werd mij verteld. Super blij met de snelle en goede service.

Conform afspraak

Geen gezeur achteraf

Goede service en betrouwbaar

Goede snelle service bij jullie en niet overmatig duur. Wanneer nodig vervangend vervoer. Aanrader voor APK, onderhoud en beurten.

zoals altijd goed, netjes en en duidelijk gecommuniceerd

het was snel, goed en goed gecommuniceerd op een duidelijke manier. er werd precies uitgelegd wat het probleem was en hoe het opgelost moest worden..

Gewoon goed

Heel makkelijk, ze zijn er voor ons. En denken zeker mee met de klant

Altijd overleg en contact.

Bij een reparatie of apk, wordt er altijd contact op genomen om te overleggen wat er moet gebeuren. De kosten weet je dan ook gelijk. Bij het zoeken naar een andere auto, wordt er ruim de tijd genomen en goed advies gegeven.

vriendelijk

vriendelijk te woord gestaan;alleen onduidelijkheid over spiegel

Prima.

Alles goed.

Snelle en vriendelijke service

Onverwachts met pech, dezelfde dag nog grholpen en een gratis leenauto meegekregen.

Super!

Pro-actief! En een eerlijke prijs.

Uitstekend.

Netjes en betrouwbaar geholpen!

Goed en betrouwbaar.

Goede service altijd snel geholpen en goede vakmanschap.

Op advies van vriend hier geweest, topbedrijf!

Ik kwam een auto bekijken en een proefrit maken! Ontvangst was super en het gesprek nog beter. Eerlijke en professionele benadering. Bedankt voor het meedenken en je begrip Patrick!

Prettig contact

No nonsens service en altijd een gratis leenauto.

Super klant vriendelijk en perfecte services

Het is onze eerste auto van De Witte Vink en het bevalt prima bij hun.

Goede en snelle reparatie

Ik word altijd erg netjes geholpen Voorafgaand aan de reparatie wordt een nauwkeurige prijsopgave gedaan. De reparatie wordt prima en snel uitgevoerd.

Prettige zaak met deskundige mense

Goedadvies, goede prijs . En goed geholpen door Patrick

(klant)vriendelijk en kundig

(klant)vriendelijk en kundig

Betrouwbare garage en correct

Wij komen al heel wat jaren bij deze garage en zijn hier vol lof over. - correct -kun je goede afspraken mee maken - snelle hulp - vriendelijk personeel

Heel prettig bedrijf

Aardige medewerkers, alles gebeurt in goed overleg. Reparaties worden prima uitgevoerd.

Goede en snelle service

Erg goed geholpen door Patrick. Hij neemt de tijd en heeft geen gladde verkooppraatjes (laten we eerlijk zijn, daar staan autoverkopers toch een beetje om bekend ;-)). Gewoon goede service!

Prima geholpen en een prachtige auto gekocht

Hier kan je prima heen voor een goede occasion.

Vriendelijke behulpzame en capabele medewerkers van dit bedrijf. Leenauto gekregen. Fantastisch

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov