Vorig jaar heb ik mijn auto gekocht via Garage Top. Al snel bleek de airco niet goed te werken. Nadat er naar gekeken was deed de airco het weer even. Helaas begonnen de klachten dit jaar weer. De airco bleek lek te zijn. Alleen was ondertussen de garantie voorbij. Omdat de klachten er vorig jaar ook al waren en ik mijn auto nog maar zo kort heb, is Top mij flink tegemoet gekomen in de prijs, super service!!

Bijzonder serviceverlening!

Je kan altijd onaangekondigd aankloppen met storingen en dergelijke. Top denkt mee en werkt oplossingsgericht. En heel belangrijk, meestal krijg ik mijn auto's gewassen retour!

Zoals altijd weer een uitstekende service!

Fijn om weer te ervaren dat Garage Top met je meedenkt, voor je klaar staat en problemen professioneel oplost.

Doen wat ze beloven

Auto gekocht bij hun en de problemen die naar boven kwamen keurig opgelost. Zelfs een jaar nadat de garantie was verlopen toch nog nieuwe onderdelen gekregen. TOP

een 10 met een griffel

in ruim 10 jaar als klant bij Garage Top nog nooit 1 minpuntje

Uitstekend werk

Het herstellen van de schade aan mijn auto is op een prima wijze verholpen. Goed spuitwerk, de auto is weer als nieuw. Prettig mee te overleggen, men begrijpt wat je wilt.

TOP GARAGE

Al jaren vaste klant bij Garage Top! Fijn bedrijf. Super snelle service. Wordt altijd goed en fijn geholpen. Bij grotere uitgaven wordt er eerst even overlegd... kortom!! Top bedrijf!!!

Zoals de naam zegt top

Na veel garage’s afgeweest te zijn hier uiteindelijk mijn Audi A3 gekocht. Goede service en kon gelijk terecht nadat mijn accu overleden was. Nieuwe accu erin gezet en na 10 min zat ik weer in mijn auto opweg naar huis. Aanrader !

Blij verrast kochten we één dag later nog een auto!!!

Prachtig en erg fijn bedrijf, Vanuit het Noorden kwamen we voor mijn schoonvader kijken om een auto. Een afspraak was zo geregeld, de auto werd gereserveerd en alvast voorzien van een beurt en nieuwe APK. Eenmaal aangekomen was mijn schoonvader al snel verkocht. Door een snelle bandenwissel in de vrije uren van de monteurs konden we de auto direct meenemen, klasse heren! Maar… tijdens het overschrijving van de auto zag ook ik een prachtige auto voor het pand staan. Deze was nog maar net ingekocht… Toen nog niet gedacht dat ik de volgende dag er weer zou zitten! Overdag lukte niet maar de heren maakten het mogelijk dat wij savonds toch even mochten komen… prachtige wagen! En ja, weer verkocht. En we waren niet eens direct opzoek naar een nieuwe auto! Nogmaals bedankt Garage Top, top-service!!!

Top is toch Top?

Geweldige garage

Eerlijk, kundig, prijs kwaliteit verhouding

Super snel gerepareerd

Probleem met de remmen, maar binnen 1 dag gerepareerd. Ook dit is waarom ik al 14 jaar bij Garage Top kom. Vakkundig, vriendelijk en snel opgelost.

Ze zijn niet moeilijk en denken met je mee

Toen ik een proefrit ging maken met een auto, kwamen er enkele mankementen naar voren, deze zijn allemaal verholpen toen ik de auto kreeg.

Fijne garage met aandacht voor de klant!

Fijne garage met prettige, persoonlijke benadering!

Super tevreden!

Fijn contact vanaf het moment dat ik een proefrit maakte, tot aan de aankoop van mijn Ford K. Een grote investering, maar geen moment getwijfeld bij de aankoop: gevoel was gewoon goed!

Betrouwbaar, vriendelijk, zeer hoog serviceniveau

Een jaar geleden kochten we hier een auto voor mijn vrouw. Toen al erg vriendelijk en snel geholpen. Nu een jaar later voor de APK weggebracht. Vanuit Rhenen een stukje rijden maar de keuze gemaakt het toch hier te laten doen ivm onze ervaring van een jaar geleden. Opnieuw KEURIG geholpen.. er stond zelfs een leen auto klaar waar we niet om gevraagd hadden. Na een dag de auto weer opgehaald en die stond blinkend op ons te wachten. Hier weten ze nog wat service en klantgerichtheid betekend. Een aanrader voor iedereen!

Gewoon weer Top geregeld

Onderhoudsbeurt +APK gedaan, mijn wagen kan er weer even tegen. Zoals altijd weer de vertrouwde vakkundige service en vriendelijkheid. Ja en dat al ruim 13 jaar, waar kom je dat nog tegen.

Geweldig!!!

Wij werden vriendelijk ontvangen en de uitleg over de auto was duidelijk en deskundig. En uiteraard hebben wij nu een mooie auto. Heel blij mee!

Top bedrijf!

Goede klantenservice Top bedrijf

Meer dan tevreden met de afhandeling en reparatie van de schade

Zij doen wat andere beloven.

Dit familie bedrijf doet de naam eer aan TOP

Binnen de garantie termijn waren er onvoorziene problemen die snel en kosteloos zijn opgelost, echt TOP!

zeer klantvriendelijk

verlenen goede service en komen de afspraken na waar menig garagebedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

Prima garage.

Wij zijn al jaren 'klant' bij Garage Top en zeer tevreden over de contacten en de manier waarop zij ons en onze auto behandelen. Klantgericht en deskundig. Vriendelijk, behulpzame medewerkers.

Fijn autobedrijf

Goed overleg met monteurs, leen brommobielen beschikbaar, en bereik van monteurs buiten werktijd! Top!

Het is altijd prima in orde bij Top

We zijn al jaren tevreden klanten.

Essenerweg 108

3774 LC Kootwijkerbroek

342441 651

Over Garage Top

Garage Top is gevestigd in Kootwijkerbroek en is een modern garagebedrijf. Naast het leveren van nieuwe auto’s beschikken we over een ruim aanbod occasions. Breng een bezoek aan de werkplaats of ga naar onze gespecialiseerde schadeafdeling voor uw autoschade. Garage Top is aangesloten bij de BOVAG, AutoCrew, Nationale Auto Pas en FOCWA. Daarnaast zijn we RDW erkend. Ons bedrijf staat in de brede regio bekend als dealer van Aixam Brommobielen. Breng een bezoek aan Garage Top voor een nieuwe brommobiel, het onderhoud aan uw brommobiel of voor Aixam onderdelen.