Hier is de klant nog koning, de klant staat hier nog centraal en is zeker geen nummertje zoals je wel eens bij officiële autogarage ziet. hier wordt je nog super vriendelijk en ongedwongen geholpen. Wij komen hier zeker terug als we aan een andere auto toe zijn. Wij willen de gehele crew van muys auto\'s bedanken.
Auto wordt netjes ingepland en staat weer keurig op tijd klaar conform gemaakte afspraak.
Zeer goede service en uitleg over de werkzaamheden die verricht zullen worden aan de wagen. Komen hun afspraken na en zijn zeer vriendelijk
Goed, vriendelijk, ruime openingstijden, ook \'s-avonds auto brengen of ophalen. Prima leen auto en afspraak = afspraak.
Snelle service, zeer klantvriendelijk, behulpzaam personeel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Een zeer net en klantvriendelijk bedrijf, waar de klant nog echt koning is!! Super service, door de tussenperiode dat mijn auto rijklaar gemaakt werd een leenauto te mogen gebruiken! En dat terwijl mijn \"nieuwe auto\" geen hele nieuwe auto is! Top! Voor mijn volgende auto ga ik zeker eerst langs J. Muys & ZN.
Autobedrijf Muys onderhoudt al vele jaren met veel zorg en toewijding mijn Fiat Uno uit 1980.
Zo als altijd lekker snel geholpen , dat is voor mijn bedrijf van essentiële belange
prima !
Altijd correct en netjes geholpen. Afspraak = Afspraak!!!
Goede service lijkt mij een betrouwbare garage
Een realistische prijs voor de inruil, afspraken nagekomen. Je hebt het gevoel dat hier de klant nog koning is. Er word geen druk uitgevoerd om iets te kopen. Als we over 2 jaar weer een andere auto zoeken kijk ik zeker bij dit bedrijf
Goede en betrouwbare garage. Vakkundige mensen. Denken mee. Kwaliteit gaat vóór laagste prijs. Zijn hier iets voordeliger uit dan bij merkdealer, maar auto-onderhoud en reparaties kosten toch altijd weer veel geld.
Vandaag bij autobedrijf Muys een prachtige Triumph Daytona motorfiets gekocht. Vooraf hier een prettig en informeel telefonisch gesprek over gehad met Jan. Jan was uitermate vriendelijk en hartelijk en beweerde dat de motor in zgan staat verkeerde. Er stond inderdaad een zgan motor voor een scherpe prijs. De motor was keurig gepoetst en alle formaliteiten konden in het bedrijf zelf worden afgewikkeld, wel zo fijn. Ik hoop dat ik lang kan genieten van deze mooie aankoop en wens Jan alle goeds voor in de toekomst.
aandacht, klantvriendelijk, hulpvaardig en altijd met een praatje aan de balie en in de werkplaats je voelt je thuis. ga zo door
We hebben al jaren een uitstekend contact met en veel vertrouwen in dit bedrijf. We zijn zeer tevreden over de afdeling verkoop , over de werkplaats en de klantvriendelijkheid aan de balie.
Vriendelijke en goede service. Niet het idee dat er onnodig wordt gerepareerd. Maar wel deskundig.
Allereerst zijn het prettige en vriendelijke mensen, afspraken worden netjes nagekomen en de service is van een zeer goed niveau 👍👍 een tevreden klant
Al jarenlang alleen maar als zeer positief ervaren. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Poort van midden Gelderland Groen 1 3
6666 LP Heteren