Pas op voor deze garage, prijsafspraak en daarna doen alsof je neus bloed
Auto bij uw bedrijf gebracht voor een diagnose en reparatie
van de autoairco. Bij het afgeven van de auto hebben we expliciet aangegeven dat het
hoogstwaarschijnlijk de pomp was die gerepareerd diende te worden. Uw werknemer heeft
echter anders geconcludeerd na het onderzoeken van de auto en heeft contact opgenomen met
ons om te melden dat het probleem de condensor was. Er werd
ons verteld dat de reparatie ongeveer 500 euro zou kosten.
Op basis van dit advies hebben wij gevraagd naar de maximale kosten, waarop ons werd
verteld dat dit niet meer dan 800 euro zou bedragen. Na de uitgevoerde reparatie bleek de
airconditioning echter nog steeds niet naar behoren te functioneren. Bovendien werd ons
medegedeeld dat de kosten aanzienlijk hoger zouden uitvallen dan de afgesproken 800 euro,
bijna twee keer zo veel. na de uitgevoerde reparatie bleek dat de airconditioning nog steeds
niet naar behoren functioneerde. Na telefonisch contact heeft u besloten om de
werkzaamheden ongedaan te maken en de onderdelen te retourneren. Dit betekent dat de auto
in de oorspronkelijke staat is hersteld en dat er geen reparaties zijn uitgevoerd aan de
condensor.
Wij hebben herhaaldelijk aangegeven dat wij een overeenkomst hadden gesloten voor een
bedrag van 800 euro om het probleem aan de auto op te lossen en dat wij geen cent meer
wilden betalen. Echter deelde u mee dat wij de auto enkel op mogen halen als de kosten van al
uw arbeidsuren ,zowel het plaatsen van de onderdelen als terugplaatsen van de originele
onderdelen, voldaan zijn. Tot onze verbijstering zijn wij beiden
bedreigd door de heer Van Gurp. Hij heeft gedreigd de leenauto terug te halen als wij deze
niet achterlieten en heeft andere dreigende opmerkingen gemaakt als dan zul je het nog wel
eens even zien etc…
dit bericht wordt aangevuld als we onze auto terug hebben!
(helaas kan ik niet alles hier schrijven ivm aantal tekens)