Uiterst behulpzaam en absoluut niet opdringerig.

Een van de beste verkopers die ik in de afgelopen 40jaar ben tegengekomen

Veel aandacht voor de kopers en geen opdringerige verkoper.

Na meerdere grote garagebedrijven bezocht te hebben waar we niet klantvriendelijk geholpen werden , was dat hier een wereld van verschil. De gelegenheid om rustig rond te kijken maar bij vragen direct iemand beschikbaar die ons de nodige info kon geven. Geen overdreven verkooppraatjes maar eerlijk advies. Dit heeft ons doen besluiten om hier een auto te kopen . Ook de aflevering is netjes verlopen . Dikke pluim voor dit bedrijf.

Zeer vriendelijk en correct behandeld afspraken goed na gekomen heel fijn jn behandeld

heel plezierig een andere auto gekocht.

Jonge kwalitatieve goede auto’s, goede garage en heel vriendelijk personeel!

Al verschillende auto’s aangekocht. Goede kwaliteit en service. Autoverkoper niet opdringerig en luistert goed naar de wensen van de klanten. We maken al jaren gebruik van de garage voor reparaties en beurten. Fijn personeel!

Top Service!

Ashwin heeft veel geduld en kennis van zaken. Volgens mij een neus voor goede auto's. Eerlijke onderhandeling en een heel vertrouwd gevoel.

Vriendelijk en prettig contact met kennis van zaken dat ons veel vertrouwen gaf!

Alle complimenten voor Ashwin!

Zeer vriendelijk, geduldig en professioneel!

Vriendelijk, professioneel en klantgerichte service zijn de woorden die beschrijven hoe mijn ervaring met dit bedrijf zijn.

Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van de auto zijn wij alleen maar lovend hoe wij geholpen zijn.

Veel te duur

De meneer die de sleutels aan nam van mijn vrouw was humeurig en het is veel te duur. Ff 185 euro betalen voor een accu die je online kan bestellen voor 70 euro. Je kan mij niet wijs maken dat het 100 euro kost om de dat ding erin te zetten de overige 15 euro was voor vloeistof bijvullen.

De aankoop en aflevering van onze Nissan Qashqai is zeer plezierig verlopen

Een zeer klantvriendelijke, behulpzame en attente verkoper (Ashwin van de Ven) en garage. Een garage waar men nog vriendelijk en respectvol als klant wordt behandeld en niet als een nummer zoals bij zovele grotere garage bedrijven.

Super!!

Zeer prettig.

Vriendelijk,betrouwbaar,deskundig etc.

zie hierboven

Prima en professionele service

Afgelopen week hebben we een mooi gebruikte XC60 gekocht uit België met volledige onderhoudshistorie. Het contact met Aschwin was goed en hij denkt mee. Nadat we de auto hadden bezichtigd vonden we nog een deukje en die werd zonder problemen meegenomen in het restylen. Ook de aflevering was perfect, ze nemen de tijd om alles uit te leggen.

Ik raad deze verkoper aan.

Ik raad deze verkoper aan, ik heb mijn nieuwe auto opgehaald, leuke sfeer, ik werd begroet met bloemen. Ik werd er echt blij van. De autoverkoper was aardig en glimlachend. Bedankt, vriendelijke groeten, Mariusz

Prima service , alles in overleg goed geregeld!

Top!

Prima zaak !

Je wordt keurig telefonisch op de hoogte gehouden van hetgeen moet gebeuren aan je auto, alles gaat in overleg.

een woord geweldig

vriendelijk personeel en uitleg heel duidelijk en denken met je mee.

Zoals altijd keurig geholpen!

Heb voor het eerst een (tweedehands) auto gekocht bij Autohuis Rijen, omdat mijn Ford Focus na 25 jaar naar de sloop moest. Ben prima begeleid/geholpen door verkoper Ashwin van de Ven. De auto is vandaag keurig afgeleverd. Een goede relatie vind ik erg belangrijk en daarom ben ik blij dat een dergelijk bedrijf in mijn woonplaats gevestigd is.

Goede begeleiding bij de aankoop van een auto. Oplevering duurt vrij lang. Drieweken

Professioneel team

Prima geholpen door Ashwin en het team van Autohuis Rijen met onze nieuwe auto!

Klantvriendelijk en denken mee met de klant.

Vandaag onze nieuwe Hyundai Tucson gekocht. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Ze denken mee met de klant over hoe en wat. Ze zijn gastvrij, en hebben kennis over alles wat met de auto heeft te maken. Marc en Aschwin bedankt voor de goede zorgen en tot ziens.

Zeer vriendelijk en deskundige adviezen

Deskundig en vriendelijk personeel. Goede en eerlijke adviezen gekregen voor de beurt van mijn auto. Blij met de de stap die ik gezet heb om bij deze garage klant te worden.

Prima adres voor een mooie en goede auto.

Prettige Ongedwongen sfeer. Komen afspraken na. Nog een mooi kleinschalig bedrijf waar alle aandacht voor de klant is.

Snelle en vakkundige service

Eerlijke en goede service, leenauto ter beschikking en zonder poespas is alles geregeld.

Prima service!

Goede service, leen auto geen probleem, Er wordt met je mee gedacht.

Hoofdstraat 109

5121JC Rijen