Eerlijk en persoonlijk

Ik heb hier laatst mijn auto gekocht en ik moet zeggen dat ik hoe ik geholpen ben als heel prettig, eerlijk en persoonlijk heb ervaren. No nonsense en de auto is heel netjes afgeleverd. Echt een aanrader

Altijd goede service

Ik ben altijd tevreden met de service en vriendelijkheid.

Ik vind het een “Topbedrijf”

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen, koffie of thee staat klaar en de service is uitmuntend!

Ze lossen het op

Mijn accu liep langzaam leeg. Er was ergens een lekstroom. Ik werd er het beetje moedeloos van. Het heeft lang geduurd voor het gevonden was. Uiteindelijk was de kachel de boosdoener. Opgelost en niet afgeven.

Super mooie auto gevonden

Wil je een nieuwe (gebruikte) auto? Geef Ruud je wensenlijstje door, ga samen met hem ervoor zitten om jouw perfecte auto samen te stellen. Hij gaat op zoek voor je. Zo hebben wij het gedaan, en nu hebben we onze perfecte auto voor de deur staan

Staal altijd voor je klaar, de beste prijs kwaliteit.

naar volle tevredenheid

Lekker vroeg open, vervangend vervoer( fiets) aanwezig en de auto lekker op tijd klaar volgens afspraak. Goede parkeerruimte en lekker gewoon zonder te veel poes pas.

Klantvriendelijk

Snelle service

Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar!

Afspraken worden 100% nagekomen, geen gedoe achteraf. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Nooit eerder deze fijne ervaring gehad. Ze zitten niet direct om de hoek, maar door de goede service is het het dik waard zaken met ze te doen. Zeker een aanrader!

Klantvriendelijk en snelle goede service

Moest voor kleine beurt naar garage. Eind van de middag gebracht en andere dagbehandeling van de middag alweer terug opgehaald

Service zoals het hoort te zijn.

Een bedrijf waar het om de klanten gaat, en dat je niet zo maar een “nummer” bent

Fijn bedrijf om klant te zijn

Vlot, correct en vriendelijk geholpen.

Al heel veel jaren zorgt garage Oomen dat ik veilig kan rijden.

Snelle en een professionele service.

Open en eerlijke communicatie goede afspraken. Goede service fijne mensen om mee te werken

Goed service en deskundige mensen!

gewoon goed

werkzaamheden zijn voltooid volgens afspraak

Heel goed

Vriendelijk en goede service

Altijd vriendelijk en goede service

Staan direct voor je klaar als er gebreken zijn aan de auto.

Klantvriendelijk met goede automonteurs

Vriendelijk en vakkundig!

Autobedrijf Oomen is heel goed bezig! Top ga zo door!

Werkzaamheden keurig volgens afgesproken uitgevoerd.

Vriendelijke

Betrouwbaar Goede service en ze denken met je mee

Uitstekend geholpen

Prima autobedrijf. Werkt vlot, komt afspraken na. Prijzen ook in orde.

Zeer prettig garagebedrijf; hier is klant nog koning, geen nummer!

Je wordt bij garagebedrijf C.A. Oomen altijd zeer correct, professioneel en indien nodig direct geholpen!

Hadden tijd vrij, keurig netjes opgebeld om de kosten vooraf te bespreken, ene keurige mailwaarschuwing als de auto klaar was en een eerlijke prijs.

St. Janstraat 147

4714 EE Sprundel