Hele goede service

Autobedrijf Oomen heeft me erg goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe auto.

goede service

we worden hier altijd goed en vakkundig geholpen.

Altijd goede service, goed advies, altijd even vriendelijk.

perfecte service voor een goede prijs

Dit was mijn eerste samenwerking met dit autobedrijf. Ze hebben de opdracht uitstekend en volgens afspraak uitgevoerd.

Super geholpen!

Zijn ervaren, goede expertise en erg klantvriendelijk.

Prettige betrouwbare garage

Ik laat al jaren mijn auto onderhouden door Autobedrijf Oomen. Je krijgt altijd duidelijk advies en uitleg over het onderhoud wat nodig is. Prijzen zijn duidelijk en eerlijk. Geen verrassingen hiermee bij het ophalen van de auto. Afspraak maken kan eigenlijk altijd op korte termijn, bij calamiteiten zoals een lekke band helemaal snel. Het is fijn om een autogarage te hebben die jou als klant echt kent. Echt een aanrader.

Altijd vriendelijk en tijd voor uitleg

Zeer snelle serbice

Na problemen met mijn accu werd deze bij het bezit er k aan de werkplaats zeer snel vervangen door een nieuwe. Dit zonder eerst een afspraak te hoeven maken.

Top service

Ik kom hier al jaren, wordt altijd goed geholpen geen verrassingen achteraf met de rekening, je wordt netjes gebeld mocht er echt een dure vervanging nodig zijn. Zeker een aanrader.

Zoals altijd prima geholpen

Top garage!

top

vriendelijk en professioneel

Geweldig. Heel snel geholpen.

Ben heel vriendelijk geholpen. Ook heel snel was de auto klaar.

vakkundig en betrouwbaar

Goede adviezen en uitleg, betrouwbare informatie. Flexibele houding en zeer vriendelijk. Fijne garage om zaken mee te doen. Hier kun je met een gerust hart een auto kopen.

Prima geregeld

Snelle diagnose en oplossing van een motorstoring.

Altijd een perfecte behandeling

Zeer klantvriendelijk personeel

Wij worden altijd super goed geholpen. Fijn personeel, altijd duidelijk overleg over de werkzaamheden, kom niet voor gekke verrassingen te staan . Ook bij acute calamiteiten is de bereidwilligheid om je gelijk te helpen enorm groot.

Goede en nette ervaring

Mijn ervaringen zijn goed. Nieuwe (tweedehands) auto netjes opgeleverd en een stuk sneller dan eerste prognose. Deze auto was aangedragen door het autobedrijf en voldeed ook aan al mijn eerder gestelde gestelde wensen. Zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en professionaliteit.

Vriendelijk, hulpvaardig, probleemoplossend, meedenkend.

Autobedrijf Oomen heeft altijd een oplossing als ik problemen heb met mijn auto. Ze lossen dit snel en vakkundig op. Denken met je mee, en zijn altijd vriendelijk en hebben zelfs nog tijd voor een praatje. Ik kom hier heel graag.

goede service

goede service en klantvriendelijk

geweldige garage zeer klantvriendelijk

Top garage en eigenaar

prima service

je word altijd prima geholpen

een geweldige ervaring

vakmensen die tijd maken voor hun klanten en altijd meedenken om een betaalbare oplossing te bedenken voor je mankement.

Snel en goed geholpen.

Ik ben nog altijd zeer tevreden met de service en de nette en goede behandeling. Toppie

St. Janstraat 147

4714 EE Sprundel