Goede en vriendelijke service.

Auto voor een beurt, apk en bandenwissel weggebracht. Werkzaamheden goed uitgevoerd.

Weer prima geholpen!

Zoals altijd weer goed geholpen.

Goed garage bedrijf 👍👍

Goede service komen de afspraken goed na ,betaalbaar voor onderhoudt ,in en verkoop van andere wagen nieuw of een occasion

Een goede service voor een eerlijke prijs

Zie boven

Vriendelijk, meedenkend!

Goed en eerlijk geregeld!

Service waar je blij van wordt. Sleutelwoord “ontzorgen”

Prima service zoals al veel jaren

Vooraf goede afspraken gemaakt.

Hulpvaardig en professioneel geholpen.

Grote beurt aan Opel Zafira uitgevoerd die wij 2 jaar geleden gekocht hebben. Ondanks hoog kilometrage rijd deze auto als nieuw en hebben wij er nooit problemen mee gehad. Met 4 splinternieuwe banden inclusief uitlijnen en balanceren voor € 399,- en een gratis APK keuring kunnen we weer een jaar zorgeloos rijden.

Zeer deskundig en persoonlijk behandeld

Houden rekening met je persoonlijke situatie en voeren de nodige werkzaamheden in goed overleg met de klant uit.

prima service

altijd snelle en prima service

uitstekende service

Ondanks dat er maar weinig tijd was was de auto toch zeer snel gerepareerd. Uitstekende service hoor.

Correcte uitvoering van werkzaamheden tegen een redelijk e projs

Altijd goed en snel geholpen bij storingen en regulier onderhoud en keuring. Altijd alles uitgevoerd volgens afspraak tegen een redelijke prijs.

Ik belde voor een afspraak en kon dezelfde dag nog terecht.

Er werd zelfs aangeboden mij naar huis te brengen. Top service!

Top service

Altijd goede service bij dit bedrijf. Ben al jaren een zeer tevreden klant.

Perfecte service

Gelijk tijd voor de klant en goede service

Er wordt gelijk tijd voor je gemaakt, kan het probleem van de auto niet gelijk verholpen worden , krijg je een leenauto mee. Goede technicie in dienst. Prettige sfeer.

Komen afspraken na

Nemen de tijd om alles door te spreken. Geven zelf aan wat nodig is en wat eventueel nog kan wachten. Ze verstaan hun vak!

Dik tevreden!

Altijd correcte hulp/reparatie!

Goede service,snelle afhandeling. Auto is altijd tip top gemaakt met een goede snelle service, en een luisterend oor voor de klant kom hier al 12 jaar ,en nooit teleurgesteld altijd netjes geholpen.

Kundigheid met een glimlach

Kundig, snel, duidelijk, meedenken, gezellig, blij mee! Aanrader!!

Erg goed!

Afspraak was snel gepland en erg goede service.

Goeie service over de hele linie

Ik ben een tevreden klant!

Klantvriendelijk. Persoonlijke info.

Altijd bereikbaar voor persoonlijk gesprek.

Super geholpen

Accu kapot 😕 stuurde savonds een mail dat mijn accu kapot was en kreeg hier ook antwoord op later in de avond ( had hier niet opgerekend)en de volgende ochtend kwam een monteur om mijn accu te vervangen, Super!! 🙂

Gewoon goed!

Gewoon goed!