4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle levering, prettig contact, ook op vrije dag (e-mail). Scherpe prijs. Foutje van Thule Belgie snel opgelost (onuiste adapterset luifel). Ook goede nazorg. Kortom: prima service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Vinken zijn wij prima geslaagd voor de aankoop van een camper. Het is uiteindelijk toch een nieuwe geworden. Onze ervaring met de deskundigheid en betrokkenheid van Laurens Strik is heel positief. Er is veel contact geweest onderling en wij zijn steeds correct geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kochten een gebruikte caravan. Vorige week afgeleverd. Door de verkoper [Laurens] netjes en eerlijk voorgelicht. Geen rap-praterij, maar klantgerichte verkoop. Bij de aflevering klopte alles precies zoals we afgesproken hadden. Wij namen het afleveringspakket erbij. Het geld waard want de caravan was zo mooi schoon, van binnen en van buiten. Chappeu. Het lijkt erop dat we heel veel plezier gaan beleven met onze nieuwe aankoop. Dank aan Laurens en de mensen van CW Vinken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service bij de aankoop van onze voortent, kampeertafel en stoelen met name uitstekend opvolging door mr De Haas. Hij was zeer behulpzaam bij zowel de bestelling alsook het bepalen van een gewenste leverperiode. Dit alles via e-mail en telefonisch. TOP!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na telefonisch en via e-mail met bedrijf, m.n. door deskundige en service-gerichte adviseur Joost de Haas, overeengekomen dat de door mij bestelde voortent + luifel later dan verwacht op mijn vakantieadres (!) te Otterlo t.z.t. wordt afgeleverd. E.e.a. in verband met een noodzakelijke aanpassing van de voortent door de leverancier, hetgeen geheel door Joost in overleg met de voortent-leverancier is geregeld. Klasse ! Bedrijf komt bijzonder kundig en service-gericht over.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig bedrijf goede service en zeer klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kappen van ons luifel waren kapot. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar zij vertelden ons, dat de kappen niet meer te verkrijgen waren. Vinken heeft wel voor de kappen kunnen zorgen.

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij de aanschaf van een gebruikte camper op een fijne ongedwongen maar toch professionele manier geholpen maar ook daarna bij kleine aanpassingen aan de camper en instellingen van o.a. de schotel op een prima wijze behandeld waarvoor alle lof.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kwamen voor aanschaf camperluifel. Goed advies en na bestelling stipte levering in overleg met ons.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De Kampa voortent die we gekocht hadden voor onze Eriba bleek geen succes: hij lekte, de pees voor aan de caravan was te lang en de meegeleverde regenstrip was met geen mogelijkheid op de rail te monteren. Na een afspraak om met tent en caravan langs te komen gingen we eind van de middag naar huis met een gemonteerde strip en een nieuwe passende tent. Fantastische service van grote klasse!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Online een luifel besteld. Eerst goed geholpen via berichten via marktplaats. Eenvoudig een bestelling geplaatst en netjes geleverd. Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was opzoek naar een Fiamma caravanstore ZIP en heb dit bedrijf gebeld. Zijn al vroeg in de ochtend bereikbaar! Goed advies gehad en klantvriendelijk geholpen. Met advies een internetbestelling geplaatst. Afllevering keurig netjes en op tijd. Complimenten voor jullie bedrijf. Dankjewel Joost. Jammer dat ik niet dichterbij woon ;-).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via Internet dit bedrijf op het spoor gekomen om een Thule Tent te kopen, waarvoor de basis een dakluifel is. In de showroom stond de Thule opgesteld. Verkoper Joost nam alle tijd de voor- en nadelen van die aanschaf en varianten daarop door te lopen en uitvoerig in te gaan op het opzetten van het geheel. Na meerdere kopjes koffie de offerte opgemaakt en door ons geaccordeerd. Na terugkomst op de camping was er al een mail waarin de aankoop werd bevestigd. Aanbetaling, hoewel de tent moest worden besteld en een bedrag van plm € 1600 in het geding was, niet nodig. Binnen een week een mail dat we welkom waren om de tent af te halen. Deze zeer positieve ervaring stemt volledig overeen met de ervaring van ons met dit bedrijf en deze verkoper van 2 jaar geleden toen wij een Thule windscreen bij hen hebben aangeschaft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben ervaren dat Caravan World Vinken een hele goede en snelle service bied.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan niet beter. Doen wat ze beloven en werken correct en eerlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

1 dag voor vertrek Vakantie deed TV het niet. Het was al 17.00 uur maar ik kon nog naar de winkel komen (Richard) en hij heeft er nog voor gezorgd dat alles werkte. Dus toch MET TV op vakantie! Een dikke pluim voor de service van Vinken en speciaal voor Richard ! Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk en deskundig verkoopgesprek , geen moeite te veel vooral heel klantvriendelijk en informatief voor de beginner met een caravan. Komt gemarkte afspraken zonder problemen na. Met korte worden een TOP BEDRIJF . Familie Dickmann uit Dinxperlo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2 jaar geleden alle spullen voor televisie in de caravan gekocht. prima uitleg gekregen en alles prima geïnstalleerd. nu een probleem om de schotel te installeren, en zenders op de televisie te ontvangen. ben nu ook weer prima geholpen. alles weer in orde gemaakt en dit als service . een dikke 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede snelle en professionele hulp. Zeer netjes en beleefd geholpen zowel met aankoop van onze caravan en wat later de voortent met dank aan Jan en Jeroen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een betrouwbaar en goed bedrijf. Helaas wonen we wel wat verder weg maar dat hebben we er voor over. Je wordt hartelijk ontvangen, deskundig geadviseerd en de geleverde kwaliteit is super. Alles ziet er keurig en schoon uit en zijn ook altijd in voor nieuwe dingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben iemand van weinig woorden, maar ik wil op deze manier mijn waardering uitspreken voor reparatie aan mijn caravan. Eerst was het de stormschade in maart 2015 ( caravan was ruim een week oud ). De nieuwe voortent was afgeschreven door de storm en is vervangen. Het dak was beschadigd en eerst tijdelijke gerepareerd, want het gebeurde in mijn vakantie en kon ik na een paar dagen mijn vakantie voortzetten. Na mijn vakantie is het dak vakkundig regepareerd en zijn ook een aantal ramen vervangen ( krassen door takken ). Ook de beplating aan een zijkant is vervangen en nieuwe striping erop. Er moest ook een nieuwe cassette luifel gemonteerd worden. Later is de toiletdeur en het werkblad vervangen onder de garantie. Dit allemaal zonder problemen en door de geweldige inzet van de mensen in de werkplaats. Zij denken altijd met je mee en zullen hun uiterste best doen. Ik ben zeer te vreden en dan is de afstand geen probleem voor mij. Ga vooral zo door 👍🏻👍🏻

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel moeite voor mij gedaan om een elektrische treeplank voor mijn camper te zoeken, en te vinden. Was bij andere leveranciers niet te krijgen.

Ommelseweg 65

5721WT Asten