Wij zijn op een regenachtige pinksterdag gastvrij ontvangen bij Vinken Er was alle tijd om de diverse caravans te bekijken en de verschillen te bespreken. We hebben de hele afhandeling vanaf het kijken tot de koop als prettig en vakkundig ervaren.
Zeer attente en deskundige adviseur (Jeroen Wijnen). Heldere deal. Niets op aan te merken. Aflevering perfect. Aangeschafte Knaus Südwing 500 EU bevalt prima en vertoont geen enkel mankement.
WIJ zijn al meer dan 25 jaar klant bij vinken asten . inmiddels nu onze vijfde caranvan gekocht,en steeds zeer naar tevredeheid.
Over de winkel en de service van de verkoop ben ik ontzettend tevreden over de werkplaats stukken minder. Vorig jaar een fietsenrek laten monteren dat ik zelf had geleverd. 5 boutjes en 2 beugeltjes zijn erg gebruikt en ik moest afrekenen een bedrag van € 160,00. BELACHELIJK!!
Zeer tevreden over de ontvangst en vriendelijheid bij Vinken. Hier weet men nog wat service is ! Deskundig personeel ! Houdden zich perfect aan gemaakte afspraken. Aflevering van nieuwe caravan keurig. Aanbevelenswaardig !
Wij hebben bij Vinken een Tabbert Vivaldi gekocht in 2010. Het zijn prettige en vriendelijke medewerkers, die alles zullen doen om de klant te helpen. Hun service is werkelijk uitmuntend. Wij wonen in Hellevoetsluis, maar worden in Asten altijd geweldig ontvangen. Ruud en Meta Vrij
Zeer correct bedrijf zowel bij inruil oude caravan, advies aankoop nieuwe caravan en de informatie voor de aflevering, die zelf ook erg goed was nl. alle tijd. Vinken caravans is een aanrader.
showroom mooie uitstraling, Verkoper zeer vriendelijk,Niet opdringerig, goed advies en een eerlijk goed gevoel aan overgehouden.zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij Vinken iets koop, Prima ga zo door.
In 2011 een nieuwe caravan aangekocht. Vinken heeft vertegenwoordiging van kwalitatief goede merken en biedt een ruime keuze. Verkoper was informatief en geïnteresseerd. Absoluut voordeel dat het niet alleen een verkooppunt is, maar ook onderhoud en eventueel schadeafwikkeling kan aanbieden. Ook de kampeerwinkel is een mooie aanvulling. Afgelopen jaar naar volle tevredenheid de eerste onderhoudsbeurt gehad.
hep er onze2e carvan gekocht zeer goet advies gehad zeer vrindelijkemenssen daarga zo door dan kom ik nog trug en nog de besste wenssen voor 2013
Erg fijn bedrijf, al 2x een caravan gekocht. Goede service en vriendelijk, deskundig personeel. Wij zijn dik tevreden.
Het is een bedrijf die de afspraken na komen een woord een geweldig bedrijf .
Afspraak = afspraak. Vriendelijk en zeer deskundig.
Vriendelijke, maar vooral eerlijke mensen, altijd koffie, goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer goed tevreden.
Ik ben in dit bedrijf altijd goed en profecvioneel geholpen. De afspraken die3 er gemaakt worden komt men ook goed na.
prima behandeling, komen afspraken na. Goede voorlichting
goede begeleiding, denken mee met klant service prima, ook na de koop blijf je als klant koning.
Wij komen al jaren bij Vinken caravans. Onze ervaringen zijn dat we steeds gastvrij worden ontvangen en dat we naar volle tevredenheid worden geholpen, zowel in de winkel de showroom en de service afdeling. Ga zo door!