Prima garage

Word altijd netjes geholpen.

Je word meteen geholpen

fijn dat ze altijd klaar staan voor je

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Snel geholpen met een slappe band

Fantastische service en goed geholpen

Ik stond met mijn auto met een kapotte band in Vorstenbosch en belde van de Pas of ze mij konden helpen. Kwamen direct langs om te helpen en kregen mijn auto naar de garage. Tevens mij er op gewezen dat de voorbanden ook versleten waren en dat zag ik zelf nu ook. Ik zou de volgende dag op vakantie moeten en ze hebben mij keurig aan 4 nieuwe banden geholpen voor een zeer goede prijs. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang dus ik ben enorm tevreden over van de Pas. Ook nog eens hele aardige mensen.

Geweldig en kundig garagebedrijf

Goede service, eerlijk en oprecht.

Fijne garage, fijne mensen.

Fijne garage om mijn auto in onderhoud te hebben. Goede service, eerlijk en betrouwbaar.

Fijne garage en fijne mensen voor elk merk

Gedegen en eerlijk advies, zo bouw je een goede klantenrelatie voor jaren op.

APK, onderhoudsbeurt en reparatie prima uitgevoerd

APK, onderhoudsbeurt en reparatie prima uitgevoerd. De totale kosten vielen mij wel wat tegen, maar door de lastige storing is er noodgedwongen veel tijd in gaan zitten. Dat reken ik garage van der Pas niet aan :-)

Ze blijven meedenken.

Prima garagebedrijf.

Duidelijk over de werkzaamheden en betaalbaar.

Heel goed

Ben vriendelijk geholpen en er is uitgelegd wat er aan de auto gedaan was .

Uitmuntend

Garage medewerkers denken mee en adviseren ook om minder handelingen te laten doen als dat niet nodig is. Ze zijn dus niet alleen maar aan t upsellen. En dat geeft vertrouwen.

Doen wat ze beloven

Goede service.

Correcte bediening en snelle afhandeling.

Fijne garage

Afspraak gemaakt. Kon op redelijke termijn terecht, bij zeer een vriendelijk bedrijf, waar men heel goed meedenkt en dat is voor de klant heel belangrijk. Geeft vertrouwen.

Betrouwbaar, denkt mee

Prima,

Goede snelle service!

Raam van mijn auto ging niet meer dicht rond lunchtijd, einde van de middag kon ik de gemaakte auto al weer ophalen!

Staan altijd klaar!

Heel snel geholpen.

Fijne, betrouwbare garage

Fijne, betrouwbare garage. Ook als er mis is dan wordt het goed opgelost.

Geweldig, goede ervaringen.

Goede morgen beste medewerkers van Garage vd Pas. Ik kan heel kort zijn in een woord fantastisch. Je wordt vriendelijk ontvangen, en correct Behandeld. Fantastisch vriendelijk personeel ook als de baas op vakantie is wordt er goed gewerkt. Ga zo door. Groetjes Margriet vd Boogaard.

Zeer goede service

Thuis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was. Perfect

Eerlijk en betrouwbaar

Deskundig en vertrouwd

Heel goed.

gewoon heel goed, nooit problemen met Garage Van der Pas.

Broekkant 1

5476KS Vorstenbosch