Snel en oog voor snelle service auto weer fit!!
Ik ben zeer tevreden met de aankoop en de goede begeleiding.
Onze Panda was in puin gereden en we zochten een garage (plek) om de auto neer te zetten voor de expert. Bij autogarage Roberts was dat geen probleem. Netjes afgevoerd en afgehandeld. Bedankt voor de service. Geen verkoop praatje.... Groeten Danny en Miranda
Vakgarage Roberts is een garage waar je vol vertrouwen naar toe kan gaan. Duidelijke afspraken, goede service. Vriendelijk medewerkers. In èèn woord Prima!!!!
Ik ben diverse malen langs geweest. Wat ontzettend fijn dat ik altijd kan rekenen op deze mensen. Top.
Alles ging soepel en vlot, goede uitleg en zeer behulpzaam als je vragen had
Ik had geen afspraak , maar ik werd toch spoedig geholpen
Zoals gewoonlijk: uitstekende service !!!!
Na afspraak gemaakt te hebben dat ik zou wachten tot de beurt klaar was stond dat niet in de computer. Maar alsnog goed gekomen. Volgende keer maar vragen of alles genoteerd is om problemen te voorkomen.
Auto gekocht bij eigenaar Jerry, een man waar je je snel bij op je gemak voelt. Geen poeha en groot empatisch vermogen.
Aanschaf occasion met inruil is uitermate sympathiek verlopen. Roberts hecht aan goede relatie met zijn klanten. Ook onderhoud wordt altijd naar tevredenheid gedaan, vlot en marktconform e prijzen.
De service bij deze vakgarage vind ik uitstekend!
Vakgarage Roberts is al jaren (van begin af aan) mijn vaste garage. Communicatie is goed, bellen je altijd van te voren op als er wat moet gebeuren. Men denkt altijd met je mee. Mijn ervaring : Eerlijkheid kent bij dit bedrijf geen grenzen. Michelle en Jerry zijn (lieve) kanjers, maar ook alle anderen zijn toppers, vriendelijk en behulpzaam: van auto ophalen tot weer terugbrengen (dank je Ed). Dit is voor mij een zeer waardevolle service. TOP !
Erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn 2de auto door het vriendelijke personeel.
Na een herinneringsbrief te hebben ontvangen voor de APK heb ik een afspraak gemaakt voor een 'jaarbeurt klein i.c.m. APK' voor € 185,92. Op genoemde brief stond dat de APK gratis zou zijn i.c.m. de jaarbeurt. Op de ontvangen nota na het uitvoeren van de werkzaamheden stond echter naast de jaarbeurt, klein materiaal, milieuheffing, olie en oliefilter, een bedrag van € 33,02 (excl 21% btw) vermeld voor de APK keuring. Hoewel de totale kosten overeenkomen met hetgeen was afgesproken, begrijp ik niet dat enerzijds wordt vermeld dat de APK gratis is i.c.m. een jaarbeurt klein en dat anderzijds een bedrag van € 33,02 (excl 21% btw) is opgenomen op de factuur. Men kon het mij niet uitleggen en ik blijf met het gevoel zitten dat de APK dus niet gratis is i.c.m. een jaarbeurt maar dat er gewoon voor wordt betaald.
serieuse behandeling van je mankementen en een goede service .
Vakgarage Roberts bied hoge prijs/kwaliteit/service en is betrouwbaar,
Helemaal SUPER
Ben erg te vreden met de manier hoe ze met mij omgingen al klant zijnde!
Vriendelijke personeel, snel geholpen en advies gekregen. Al de 3e keer dat ik er ben geweest en zal de volgende keer zeker weer daar voor de deur staan!
Afspraak gemaakt voor proefrit en bij aankomst stond auto al klaar voor ons. Ook totaal geen moeite voor hen om nog een andere auto te proberen en ook deze werd naar buiten gereden. Geen opdringerigheid zoals bij zoveel autobedrijven. Gewoon klantvriendelijk duidelijk en professioneel zoals het hoort. Ook mijn mail die ik zaterdagavond had gestuurd voor de deal werd op zondagmorgen door Jerry gewoon netjes beantwoord. De deal was snel gesloten en kan dit bedrijf echt bij iedereen aanraden. Wat een top service!
Nvt
Zie bovenstaande