Vriendelijke ontvangst, alles volgens afspraak gedaan zonder verrassingen.
Dit bedrijf heeft volle aandacht voor de klant. En hanteert redelijke tarieven. En weet mede daarom de klant aan zich te binden.
Op korte termijn kon afspraak gemaakt worden. Het Is netjes en vriendelijk afgehandeld, ook aan de balie.
Prima service. Snel geholpen
Ben voor onderhoud en apk van mijn fiat 500 naar Vakgarage Roberts geweest, Alles is naar tevredenheid uitgevoerd en vriendelijk geholpen. Eventuele mankementen telefonisch doorgegeven en uitgelegd waarom het vervangen dient te worden. Vakgarage Roberts is vakkundig en voor alle automerken een betrouwbaar garage.
Altijd prettige ontvangst en goed advies
Snelle en goede service. Vriendelijke mensen.
Auto gebracht voor kleine reparatie. Netjes gedaan!
Mijn ervaring met de communicatie en alles verloopt altijd zeer goed en zeer prettig!
Erg vriendelijk en goed geholpen!
jaar geleden mijn auto daar gekocht, ik heb goed contact met Jerry en Max. donderdag eerste beurt gehad de auto ( 03-033-22 ) is prima gedaan.
deze garage blijft mijn garage
Goede service en kwaliteit.
Gewoon Sociaal
Snel geholpen en een goede service!
Afspraken worden goed nagekomen en ook de enthousiasme; het hele team levert kwaliteit
Uitstekende service
Apk met reparaties netjes afgehandeld
Erg goed geholpen bij aankoop occasion. Mooie inruil en onderhoudsbeurt uitgevoerd. Ook goede uitleg; vw hybride auto nieuw is voor mij uitgebreide informatie over efficiënt rijgedrag onderhoud etc… echt vaklui. Conclusie: Solide tent zonder verkopers van net 20 die niks kunnen behalve slappe onzin vertellen.
Alternatieven worden aangedragen, uitgebreide informatie verstrekt en alles wordt tot in de puntjes afgehandeld.
Ik ben op een hele fijne manier geholpen. Bijna 25 jaar ben ik al klant bij garage Roberts en het is altijd een fijne samenwerking geweest.
Bij aankoop van auto-occasion wordt de klant voldoende tijd gegund om alle vragen en wensen beantwoord te krijgen! Prima uitleg en vriendelijke verkopers, die de moeite nemen om de klant op een eerlijke wijze te woord te staan. Gemaakte wensen en afspraken voor leverantie van gekochte auto worden goed nagekomen !!! Bij dit bedrijf gaat men met een "goed en tevreden gevoel" weer naar huis. Voor aankoop van auto's aanbevelingswaardig ! (Met onderhoudsservice nog geen ervaring).
Heel goed ontvangen en geholpen. Auto is heel netjes afgeleverd. Geweldige service
Vakgarage Roberts heeft mij zeer goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Erg klantvriendelijk en ik werd zelfs benaderd over auto’s door de medewerkers zonder dit te hebben aangegeven. Super goede service!
Wij komen al 30 jaar bij Roberts. Altijd een warm welkom en goed advies.