De service is prima en vriendelijk
Had een lekke band en er wordt een band gekocht en kon even later weer auto rijden. Ik kan iedereen dit auto bedrijf aanraden.
Check brandend lampje kon tussendoor
Vriendelijke mensen, prima vakwerk
Goede service!
Altijd goed geholpen; niveau service en kwaliteit zijn altijd hoog.
Vriendelijk en vakkundig
Fijne garage, netjes en snel.
Een paar Keer bij de garage geweest en ik werd heel goed geholpen.
Heel prettig.
Service beurt uitgevoerd volgens afspraken.
Top service, klantgericht en snel geregeld! Zeer flexibel, snel terecht met eerlijke prijzen. Betrouwbare garage.
Correct en vriendelijk geholpen
Ik ben hartstikke tevreden over hoe de verkoop van mijn Peugot 108 gegaan is! Ben binnen gekomen netjes geholpen en binnen half uur de auto gekocht omdat de verkoper precies wist waar hij het over had! Dus ben dik tevreden :)
Geweldig ervaring goede uitleg. Alle tijd voor je genomen en zeer goede garage
Altijd goede service en vriendelijke mensen
Uitstekende service.
Wij hebben 2 auto's bij vakgarage Roberts gekocht en zijn zeer tevreden
Één woord: Uitstekend!
Vriendelijk-geen drang-bereid om punten nog eens door te lichten enz.
Ik kom hier al een paar jaar en ik ben altijd tevreden. De service is zeer vlot en ik krijg altijd een eerlijk advies. Fijne zaak!
Fijn geholpen.
Vakgarage heeft ons prima geholpen bij de aanschaf van de gebruikte auto.
Wij hebben hier een nieuwe auto gekocht en zijn erg tevreden.
Punt 1; klantvriendelijk Punt 2; meedenkend Punt 3; to the point Punt 4; een positieve sfeer Ben zeer tevreden en ook de gesprekken met monteurs Jullie zijn TOPPERTJES