Goed en correct geholpen! Mijn airco werkt weer fantastisch! Mijn volgende jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt hier zeker uitgevoerd!
Zeer goede en snelle service.
Vakkundig, altijd hulpvaardig, nemen de tijd voor je.
Bereikbaar goed, service is goed, vriendelijke mensen, mooie showroom, lekkere koffie
zeer goed geholpen
Ik ben voor honderd procent een tevreden klant !
Al jaren een goed en vooral een vertrouwd adres!
Op korte termijn herstel airco verzorgt tegen redelijke prijs.
Kwaliteit en prijs zijn goed
Goed geholpen, advies wat er moet gebeuren, overleg wat voor mogelijk heden zijn. Advies over de onderdelen die moesten vervangen worden. Snel geholpen en deskundig werk verricht.
Doen de term "vakgarage" alle eer aan!
altijd goede service
enige tijd geleden 2e hands ford ka gekocht bij ophalen meteen problemen storing bleef terug komen maar in korte tijd alles opgelost auto rijd nu prima heel tevreden top bedrijf zo moet het mevr Bakker - Claessen Hoofddorp
Nemen tijd om alles uit te leggen.ziet er netjes uit.Prachtige fotos van iedere auto.
Fijn contact gehad met Jerry, duidelijke uitleg en goede communicatie over reparaties n.a.v. reparatie en APK
Service goed en snel
Is al jaren (van begin af aan) mijn vaste garage. Communicatie is goed, bellen je altijd van te voren op als er wat moet gebeuren. Men denkt altijd met je mee. Mijn ervaring: Eerlijkheid kent geen grenzen. Michelle en Jerry zijn (lieve) kanjers en iedereen is vriendelijk en behulpzaam: van auto ophalen tot weer terugbrengen. Voor mij een zeer waardevolle service.
Super service
Zie boven. Snelle vakkundige hulp.
Occassion aangeschaft via Vakgarage Roberts. Marc heeft daarbij keurig geholpen met het regelen van de beurt, APK, overschrijving en het maken van een onderhoudsboekje welke er niet was. Keurig personeel, heel vriendelijk en meedenkend! Zeker een aanrader!
Ik heb de Vakgarage ervaren als bekwaam, betrouwbaar, een zeer goede service en correcte wijze van werken.
Originele beoordeling
Via de website wekte onze interesse in de Opel Crossland x hebben de specificatie en opties van de auto gelezen hebben de Opel gekocht nu blijkt dat de in de specificatie vermelde opties zijnde Key Les en DAB radio niet in de auto zijn geïnstalleerd en waar wel voor betaald wordt. Dus de info is misleidend.
Meteen geholpen zonder afspraak. Vriendelijke medewerkers.
Een toppie garagebedrijf van alle werknemers iedereen zet zich in en vooral de receptie wat een kanjers zitten daar