Al jaren tot tevredenheid mijn vaste garage voor mijn inmiddels 14 jaar oude Daihatsu Sirion2. Prijzen zijn redelijk, personeel is vriendelijk en de communicatie is goed en men denkt altijd met je mee, wat erg fijn is. De deskundigheid - voor zover ik kan beoordelen - lijkt prima in orde: in al die jaren heeft de Daihatsu het nooit af laten weten dankzij regelmatig onderhoud door Roberts BV.
Klantgericht, klantvriendelijk & meedenkend.!
Keurig ontvangst en behandeling
Ze bellen altijd van tevoren netjes op, als er wat moet gebeuren en wat de kosten zijn. Altijd vriendelijke mensen en ook de dame achter de balie.
A very professional, helpful, skilled salesman. Restored my faith in car sales business.
Vorig jaar juni een Peugeot 5008 gekocht. In de loop van het jaar wat problemen gekregen met de motor. Binnen en buiten de garantie een paar keer langs geweest en er werd altijd zonder gedoe en zonder kosten, naar gekeken. Afgelopen week een grote motorstoring. De bobine bleek kapot. Mijn auto werd thuis opgehaald en gerepareerd binnen de garantie, die al ruim een halfjaar verlopen was. In de loop der jaren heb ik de nodige achterdocht ontwikkeld tegen garages, maar Roberts heeft mijn vertrouwen weer hersteld. Echte service en betrouwbaar!!
Prettige manier van verkopen. Duidelijk verhaal en fijne mensen.
goede service
Vakkundig en service gericht, En gezellige mensen.
Wij hebben op 20 april een occasion peugeot 208 1.2 bij vakgarage Roberts gekocht. Wij zijn zeer vriendelijk en uitgebreid voorgelicht over de auto. Ook vandaag bij het ophalen van de auto, heeft de heer J. van Gils ons alles bij de auto uitgelegd. Wij kunnen deze garage van harte aanbevelen. Top, chapeau voor deze garage.
Online afgesproken voor APK en de check die daarbij hoort. Nieuwe accu wat ik wel dacht; niet duur trouwens. Ik kon er op wachten; grote tafel, lekkere koffie, leuk praatje. Kortom: goed gevoel over goede service.
Bandenwissel winter naar zomer. Snel en goed geholpen. Altijd even vriendelijk. Prima!
Zie hierboven.
Ik kon zonder afspraak direct terecht en ben ter plekke geholpen.
Nieuwe auto gekocht Oude auto ingeruild Naar onze tevredenheid alles goed geregeld
Ik kwam langs om het lampje van mijn koplamp te vervangen. Ik werd zonder afspraak direct geholpen, dus dat was heel fijn. Een kleine tip, geef ongeveer een inschatting van hoelang het gaat duren.
Ik kwam terecht bij "Roberts" naar aanleiding van een apk die met spoed moest gebeuren. Helaas bleek ik bij mijn eigen garage niet terecht te kunnen binnen de keuringstijd. Achteraf werd ik geadviseerd om toch bij mijn eigen garage de apk en bijbehorende reparaties uit te laten voeren, aangezien de kosten niet "gematched" konden worden. Dit getuigde van eerlijkheid. De service was ontzettend goed. Vriendelijke medewerkers die hun best hebben gedaan voor ons. Daarnaast werd de tijd genomen om opties te bespreken. Ik werd goed en eerlijk geadviseerd en dat verdiend een waardige recensie.
Ik word altijd correct geholpen met mijn auto.
Nodig om mijn winterbanden te vervangen. Was snel en gemakkelijk om een afspraak te maken op een tijdstip dat mij uitkwam. Het werk werd snel en vakkundig afgerond. Kleine suggestie - controleer de bandenspanning om te bevestigen dat ze correct zijn (ze waren allemaal te hoog), maar verder geweldige service.
Zowel Michelle als Jerry en personeel zij vriendelijk, behulpzaam en geven goed advies. Bepaald personeel bij de dealer naast hun zou hier een voorbeeld aan moeten nemen.
Vriendelijke ontvangst. Goede voorlichting. Afspraken worden nagekomen en zelfs meer dan dat.
Duidelijk in aanbod
als je twee verschillende personen spreekt, krijg je twee verschillende adviezen. Beetje verwarrend. Jerry is een goeie
alles werd goed uitgelegd
Sinds de koop van mijn auto en de eerste service beurt ben ik van A tot Z zeer tevreden over de gang van zaken