zeer goed

alles snel geregeld

Top service

Elk jaar professionele onderhoud

Snelle goede service!

Winterbandenwissel gedaan. Weer helemaal tevreden!

betrouwbaar bedrijf met goede service

ik ben zeer tevreden bij Roberts Kerketuinen...monteurs die alle stoornissen kunnen oplossen...vriendelijk personeel in de front office...

Vriendelijk. Snelle service.

Gebruik gemaakt van Profile online opdracht/planning. Werkt perfect. Uitstekend afgehandeld. Vriendelijk personeel.

Goed, snel en klantgericht

Hele goede service!

Overeenkomstig afspraak geholpen

Vriendelijk ontvangen en goed werk gelever

Er behulpzaam top

Er bekwaamheid medewerker.

Niet helemaal tevreden

De scheur in mijn raamlijst aan de bestuurderskant konden ze niet repareren. Niet de gevraagde reparatie uitgevoerd.

Snel en vakkundig!

Snel en vakkundig een bandenwissel laten uitvoeren. Prima ontvangst en service. Er is een wachtruimte (tevens showroom) met de nodige voorzieningen. WiFi (beveiligd) aanwezig dus de mogelijkheid om tijdens het wachten te kunnen werken.

Hele vriendelijke mensen

De mensen zijn heel vriendelijk en eerlijk . Heel veel om zaken mee te doen.

Ik werd dd. 18 nov.direct , volgens afspraak winterbeurt, geholpen.

Ik kon er op wachten, en had, onder het genot van een beker koffie, leuke gesprekken., dus duurde het wachten niet zo lang!nIk kan er weer tegenaan deze winter. bedankt voor de service, goede Kerstdagen,een gezellige jaarwisseling, en een gezond, voorspoedig 2020 !

Het is nu de tweede keer dat bij de bandenwissel de sensoren zijn beschadigd.

Dienstverlening en vriendelijkheid zijn allemaal prima, maar het feit dat de sensoren van de bandenspanningscontrole voor een tweede keer zijn beschadigd geeft helaas te denken. Het is dat mijn leasemaatschappij zo coulant is, dat ik het bij de dealer mag laten herstellen, want eigenlijk had dat bij jullie moeten gebeuren. Maar omdat jullie dan toch ook de sensoren bij de BMW garage moeten bestellen, heeft de leasemaatschappij het goedgekeurd, dat het via BMW gaat gebeuren. Ik vind het heel spijtig, want klantvriendelijkheid staat bij jullie zeker bovenaan.

perfect

goede service en vakmanschap

zoals gewoonlijk.

Al jaren prima.

Very Satisfied

Very good service and quick change of tyres

uitermate vriendelijk, behulpzaam en voorkomend

vertrouwd wij komen er al jaren en hopen dat te blijven doen.

I think the service is good.

I am satisfied of services which you provided specially for very kindness and helpful personal.

• Would you recommend us? Yes

Prettig en behulpzaam bedrijf met goede service

Zeer goed!

Vlotte afhandeling van banden wissel.

De winterbanden wissel ging conform afspraak vlot.

Ik word altijd klantvriendelijk geholpen.

Ik ben tevreden met het onderhoud van mijn auto.

Prima te vrede

Ben heel vriendelijk behulpzaam geholpen

Fijne ervaring

Ik ben zeer prettig en goed geholpen. De uitleg van de verkoper was erg makkelijk te begrijpen voor iemand die voor de eerste keer een auto komt kopen.

Goede vakmensen als monteurs en vriendelijke mensen aan de balie.

Ik ben prima geholpen door Roberts Kerketuinen BV ik ga zeker een volgende keer weer terug naar deze garage. een snelle service voor het probleem op te lossen van je auto.

Kerketuinenweg 15

2544CV Den haag