SUPER GOED

Er is altijd tijd voor mij als er iets is en de vriendelijkheid en een luisterend oor vind ik heel goed.

Ik belde en kon gelijk komen. Helemaal goed, want voor mij is de auto mijn inkomen en ik kan niet zonder

Ben vriendelijke en goed geholpen

snel en goed geholpen

Na de melding dat de bandenspanning te laag is, ben ik bij Roberts langs gegaan om een afspraak te maken. Maar tot mijn blijde verrassing kon ik er op wachten. De monteur heeft de banden nagekeken, de schroef uit de band gehaald en deze gerepareerd. Ik heb er een kwartiertje gezeten onder het genot van een beker koffie. Toppers!!

Fijne mensen die zich aan de afspraak hoeden

Bandenwissel afgesproken. Zowel de prijs als de tijd die er voor nodig was geheel conform afspraak!

Zeer vriendelijk en professioneel

Topservice!

Prima service, vriendelijk en bekwaam personeel. Top.

Enkele steekwoorden: Vriendelijk behulpzaam professioneel meedenkend kostbaar

Enkele steekwoorden: Vriendelijk behulpzaam professioneel meedenkend kostbaar

Afzetters en klantonvriendelijk

Volgens de dame aan de balie moet er voor ruim 500,- aan reparaties worden gedaan anders word de apk afgekeurd. Vervolgens neem ik mijn auto mee om naar een andere garage te gaan alwaar ze zeggen dat dit helemaal niet nodig is. Een week later ontvang ik een factuur voor de dingen die ze, zonder mijn medeweten, toch hebben gedaan toen mijn auto daar stond. Na contact zoeken zou ik terug gebeld worden, is nooit gebeurd. Als je je geld kwijt wilt, moet je je auto hierheen brengen.

Goede en snelle service.

Uitstekend! Super-service; zeer klantgericht.

Vanaf eerste kennismaking tot en met afhandeling/aankoop auto; keurig alles afgehandeld. familie bedrijf; iedereen even vriendelijk en service gericht. Ik beveel Roberts Kerketuinen B.V. van harte aan.

Goed geholpen, vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel zowel aan de balie als in de werkplaats

Klantgericht en vriendelijk

Ik ben voor het eerst daarheen gereden voor een carcheck. Ik werd vriendelijk en snel geholpen met het maken van een afspraak.

Prettige ontvangst, vrijblijvend en goed advies.

Ik kwam alleen maar even kijken naar een auto, maar de manier waarop ik ontvangen ben en de advisering hebben er toe geleid dat ik direct over gegaan ben tot de aankoop van de auto waar ik naar kwam kijken. Het aanbod is op een hele prettige manier aantrekkelijk gemaakt. Er wordt veel service geboden na aankoop van de auto, waarmee er op een slimme manier aan klantenbinding gewerkt wordt. De praktijk moet nog uitwijzen hoe dat gaat bevallen, maar het eerste gevoel is heel goed.

Duidelijk en eerlijk

Duidelijk en eerlijk. Snel geholpen zonder afspraak.

Goed en duidelijke service

Afspraak maken via de website is super makkelijk. Ontvangst is goed geregeld en er is altijd goed contact over de voortgang van de service afhandeling. Prima prijzen voor een fijne dienstverlening.

Prima zaak, goede service, goede auto’s

Prima behandeld tijdens verkoop, erg klantvriendelijk. Oplevering helemaal top.

verbaasd

ik ben verbaasd over hoe snel er bij mij nieuwe banden en de auto uitgelijnd was. heel erg tevreden over de nette en goede service

Ik heb alleen maar positieve ervaringen , met Autobedrijf Roberts !

Kwaliteit en een optimale service !

Klantvriendelijk servicegericht en geen extra’s wanneer niet nodig!

Vriendelijk personeel, deskundig en oprecht! Goede nette service. Gedaan wat gedaan moest worden en netjes afgeleverd.

Vertrouwd, op punten voor verbetering vatbaar

Op donderdag de auto, volgens afspraak voor 13:00 aangeboden. Er moest een katalysator vervangen worden. Dit bleek tijdens het uitlezen van de software. De aanleiding was het brandende lampje van het motormanagement. Dit kon tussendoor en kosteloos, dat is een top-service. Bij de Peugeot dealer, aan de overzijde kostte dit €50. Zoals gezegd op donderdag voor 13:00 de auto aangeboden. Zodoende kon het te vervangen onderdeel tijdig worden besteld. Maandagmiddag had ik de auto weer nodig. Maandagochtend gebeld en gevraagd naar de status. Het onderdeel was nog niet binnen. Dat gaf geen prettig gevoel. Na aangeven dat ik toch echt de auto weer nodig had, kreeg ik de toezegging dat deze dan toch om 15:30 gereed zou staan. Ik meldde mij om 15:45, maar de auto was nog niet klaar. Uiteindelijk om 16:15 was de auto weer beschikbaar. Ik vind het een fijn bedrijf, door o.a. de kleinschaligheid, en het gelukkig ontbreken van de ‘snelle’ verkopers. Het is een echt familiebedrijf, vormgegeven door Jerry en Michelle. De onderscheidende factor zijn zij. Maar, tegelijkertijd moet je dat elke dag weer waarmaken. En dat is niet altijd eenvoudig. Het is zo belangrijk om de klant het gevoel te geven, dat deze totaal wordt ontzorgt. Maar nogmaals, het is een fijn business, waar ik graag kom.

Heel fijn geholpen bij mijn aankoop

Fijn geholpen, rustig de tijd om al mijn vragen door te nemen, alle vertrouwen om een proefrit te maken, en bovag keuring en garantie geeft een veilig gevoel.

buiten gewoonplezierig

goede ontvangt en begelijding die niet overdreven is

Voor herhaling vatbaar.

Eerste keer bij Roberts de auto voor grote beurt en (late) bandenwissel gebracht. Tussentijds netjes gebelt met advies bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Alles netjes in overleg uitgevoerd, wel zonder prijsopgave vooraf (echter ook niet specifiek om gevraagd) Zeer vriendelijk personeel.

zeer tevreden

voor mijn was ik verbaast om trend de service ik werd gehaald en gebracht om de auto te bekijken ,uiteindelijk heb ik hem gekocht ben er erg blij mee de mensen waar ik contact mee had ,zijn vriendelijk en warm je voelt je op je gemak voor mijn zeer goede ervaring ik kan ze iedereen aanraden daar je auto te kopen en de prijs en kwaliteit is prima vriendelijke groeten rob slinger

Kerketuinenweg 15

2544CV Den haag