dit was mijn eerste keer bij robert autobedrijf ben prima geholpen en zeer betrouw baar goede services
Ik kwam met een vreemd geluid bij mijn linker voorwiel (bleken de schijfremblokken tevzijn), dat is gelijk bekeken en verholpen, zonder dat ik een afspraak had.
Goed geholpen. Sympathieke persoonlijke benadering, waardoor je je als klant snel op je gemak voelt.
Na een koffietje en het inleveren van de sleutel voor de servicebeurt van m'n auto, werd ik thuisgebracht en in de loop van de middag na een telefoontje dat de auto weer klaar was werd ik weer opgehaald. Helemaal prinses! En de rekening voor de servicebeurt? Helemaal zonder pijn in m'n portemonnee! Wat wil je nog meer....
Ik ben al een aantal jaren klant en ben erg tevreden. Fijne mensen, afspraak is afspraak en goede afstemming met de klant.
Gaat niet snel voor apk en een onderhoudbeurt maar wel voor over om de hele dag op te wachten top bedrijf
Er wordt duidelijk gecommuniceerd en goed uitgelegd wat er gedaan moet worden.
Ik kon snel na mijn telefoontje al terecht (betrof een lekke band) om te kijken naar het probleem en indien mogelijk deze te repareren. Bij binnenkomst werd het direct opgepakt en werd ik zelf voorzien van een drankje tijdens het wachten. Probleem kon direct verholpen worden; beide aanwezige adviseurs waren heel vriendelijk en behulpzaam. Tot slot kreeg ik ook mee dat ik altijd voor acute dingen contact op kon nemen en kreeg ik de mogelijkheden voor een eerste beurtje of apk met wat korting. Kortom heel netjes en vriendelijk, met als bonus ook nog eens snel!
prima Service, ben erg tevreden als ik langs komt voor de auto,voor de banden enz.
In mei naar tevredenheid reparatie lekkage achterbak laten verhelpen. Echter sindsdien werkt centrale vergrendeling achterbak niet meer. Wegens onregelmatige diensten en werk buiten de stad niet eerder terug kunnen gaan. Vandaag slot laten maken. Echter was de diagnose dat het slot kapot was. Ik was wel bereid om n nieuw slot te kopen, echter niet om 1,5 uur arbeidsloon te betalen. Naar mijn inziens hoort dit bij de service, omdat het slot voor de reparatie wel naar behoren werkte. Kortom heb wel ruim €51,- aan diagnose kosten betaald, maar moet nu naar n andere garage om het slot alsnog te repareren.
Zeer betrouwbaar en prettig bedrijf. Je kan hier met een gerust hart je auto achterlaten
Van 11 in de ochtend tot half 4 in de middag gedaan over de APK controle. Toen pas gebeld met de waslijst aan dingen die gedaan moest worden. Auto dus niet in een dag klaar dat begrijpt u zeker wel? Vrouw aan de balie zeer onvriendelijk en onbegripvol. Geen goed gevoel bij de garage. Heb de auto er weg gehaald.
Prima, zowel in de afspraak als in de uitgevoerde werkzaamheden.
Waarom krijgt mijn auto een beurt Als ik alleen om een keuring vraag
Erg aardige mensen en geven eerlijk en objectief advies! Een verademing in \"autoland\". Absoluut een aanrader Yolanda
Wij zijn erg warm ontvangen als klanten en de sfeer die hangt in dit bedrijf is gemoedelijk
Een goed bedrijf
Erg vriendelijk en behulpzaam. Snel geholpen.