Krakend en piepend geluid waarvan gedacht werd dat het iets van de lagers zou zijn bleek een band te zijn die niet meer goed was. Door een fout van de leverancier waren de banden niet op tijd geleverd en roberts heeft die meer dan goed opgelost kan het niet anders zeggen!!
Prettige omgeving
een heel fijn bedrijf je wordt er altijd vriendelijk en met een lach gehopen
Ze zijn flexcibel, vakkundig en eerlijk
Had een spijker in me band en kon gelijk terecht bij die filiaal van profile! vriendelijke mensen snel geholpen en zeker niet duur mijn dank gaat uit naar Vincenzo en Ritchie!
Prima!
Kwam met een kapotte koelvin en airco problemen. Roberts heeft mij vriendelijk geholpen en tussendoor ingepland om me snel weer op weg te helpen. De reparatie duurde iets langer dan voorzien, wat soepel werd opgelost met een leenauto. Inmiddels worden de motor van mijn Landrover en de inzittenden weer naar behoren gekoeld. Top Roberts! Als ik weer iets heb, kies ik zeker voor jullie.
Vriendelijk en klantvriendelijk snelle service Prima
Ik ben erg tevreden of de service en klantgerichtheid! We hebben een auto gekocht, welke helaas na 1 uur door een ander in de prak gereden werd. Gelijk stonden ze klaar met diverse opties zoals een leenauto!
Top netjes geholpen.
Zoals altijd even vriendelijk word meegedacht giede service
snel en goed gewerkt
Gastvrije ontvangst, alle tijd genomen, hoefden niet overhaast te beslissen. Wekt vertrouwen.
Wat een vriendelijkheid! Duidelijke communicatie kortom top!
Uitstekende klantvriendelijkheid en voor zover ik kan beoordelen heel betrouwbaar.
Zeer positief. Het voelt werkelijk aan als een familiebedrijf. Geen ‘gelikte’ verkopers, maar oprecht geïnteresseerde mensen met een no-nonsense mentaliteit.
Uitstekend geholpen
geweldig!!