Altijd goede service!!
Vriendelijke, deskundige ervaring. Duidelijke en kundige uitleg. Komen eerlijk en betrouwbaar over. En vertrouwt mij als klant ook (met betaling).
Snel en vriendelijk geholpen.
Mijn eerste Rover daar altijd gebracht. Goede en betrokken service. Nu is mijn Ford daar in onderhoud
is goed kan niet beter
Goed, betrouwbaar en een snelle service!
Klantvriendelijk. Service is heel goed. Snel geholpen, en een goed luisterend oor.
Vriendelijke benadering, hulp bij je keuze, geen tijdnood.
Uitstekende service en vakbekwaam. Denken mee en geven uitstekend advies.
Nadat mijn kapotte auto door de Pechhulpservice naar Garage Roberts was gebracht, werd de auto daar meteen op de brug gezet. De oorzaak van de olie lekkage werd gevonden en ter plekke gerepareerd. Wat een goede service!
Mijn vader komt hier al 30 jaar en nu ben ik er ook geweest om mijn eerste rode ford ka te kopen. Gelijk verliefd op de auto en netjes geholpen. Nog even teruggeweest, maar ook dat wordt nog opgelost. Super service en vriendelijk personeel!
Heel vriendelijke ontvangst bij de receptie. Goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Deskundig gespecialiseerd personeel.
PRETTIGE SFEER, PRIMA SERVICE.
Deskundige monteurs en uitstekende service
Uitstekend geholpen en snel
Prima service en aanbevelingen. Tevens wordt je persoonlijk goed geholpen en naar je geluisterd, je bent geen nummer.
heel goed, vriendelijke en snelle service
Je kan altijd naar binnen lopen en wordt vriendelijk geholpen.
Duidelijke,vriendelijke en snelle service!