Ik ben tevreden over dit bedrijf.
Altijd goede service!
Vriendelijk personeel en vakkundig in hun vak.
Goede ervaringen en klantvriendelijk. Kunnen ook afspraken gemaakt worden op zaterdag voor in mijn geval nieuwe winterbanden. Zeker goedkoper dan de merkgarage.
Heel fijn geholpen en ben heel blij met hoe alles gegaan is!
Vanochtend vroeg geweest voor me apk. Kreeg een lekker bakkie koffie en zei hebben gelijk terwijl ik heb gewacht hem gecheckt. Top service!!! Een aanrader voor iedereen.
Vaste klant
Mijn auto stond still voor de deur. Ik vermoedde dat de accu op was. Nog dezelfde dag dat ik Roberts belde werd de auto opgehaald en kon ik wachten op het monteren van een nieuwe accu. Chapeau!
Super geholpen, klacht gelijk opgelost bedankt daarvoor.
Deskundige mensen, goed advies en snelle service.
Een tweede hands gekocht voor onze zoon. Moest achteraf wat aan gerepareerd worden, maar dat hebben ze keurig opgelost. Auto weggehaald voor het huis, reparatie waarbij zelfs bij de merkdealer informatie is gevraagd. Na reparatie auto weer thuis afgeleverd.
Zeer goed, klantvriendelijk en vakkundig
Goede snelle en nette service!
vlot, vriendelijk, voorkomend, meedenkend en betaalbaar.
Prima service,
Vanaf het eerste moment voel je je \'Klant\', en géén nummer. Inderdaad een zéér interessante Mitsubishi occasion gekocht, en keurig afgeleverd.
Dit is een eerlijk hardwerkend familie bedrijf waar ik al jaren klant ben.