Heeft geen uitleg nodig voor mij.
Top service bij aankoop van een occasion. Je krijgt je auto pas mee als het onderhoud en de apk is gedaan. Mocht er nog wat zijn, je krijgt 2 jaar garantie en 1 jaar pechhulp. En met een volle tank rij je uiterst tevreden naar huis. Er zijn weinig garages waar je nog zo goed geholpen wordt. Chapeau voor dit familiebedrijf!
Vriendelijke ontvangst , heldere uitleg omtrent de te verrichten werkzaamheden , uitstekend onderhoud voor een prima prijs , vakgarage Roberts : een absolute aanrader.
Je bent nooit een nummer. Altijd een waardevolle klant. Goede service: vakkundige, snel en vriendelijk.
Goede extra informatie gekregen op ons verzoek over accudruppelaar en gerichte advisering . Alles in een plezierige sfeer.
Snel en deskundig zijn mijn veren vervangen.
Ik heb goede ervaringen. Wordt altijd snel en correct geholpen.
Fijne en persoonlijke aandacht en service van de verkoper. 100 % tevreden, dus kan niet beter.
Meteen een goede indruk. Fijne sfeer Voelde heel vertrouwd
Goed maar geen cum laude. Is ook slechts een momentopname.
Mijn mercedes viano (2005) moest een APK keuring hebben. Gebreken zijn keurig en voor een redelijke prijs snel en goed gerepareerd. Ik kom hier zeker terug
Prima ervaring. Via kennis doorverwezen, had al eerder een auto daar gekocht. Blij mee
Top service! Heel fijn geholpen!
Reparatie snel afgehandeld
Na jarenlang in de showroom te zijn geweest zonder echt een behoefte aan een auto te hebben dit jaar toch de keuze gemaakt. Op de site diverse modellen en informatie opgezocht en vergeleken. Gebeld of Roberts geopend was en meteen een afspraak gemaakt met Jerry. Daarna diverse proef ritten gemaakt en ruim snel daarna zelf de keuze gemaakt voor een mooie wagen. Super tevreden mee
Fijn dat jullie een 2de hands onderdeel wisten te vinden om het euvel snel en relatief goedkoop op te lossen.
Het regende veel en ineens was m'n ruitenwisser kapot. Even snel langs m'n garage en hop, gepiept en weer op pad, super!
Fijne zaak!
Vakbekwaam maar de leenfietsen zijn van een bedenkelijk niveau
Had een lekkage in de auto. Met wat speurwerk snel opgelost.
niet prijzig altijd goed daarom kom ik altijd terug
Snelle en goede afwikkeling van het probleem met mijn auto
prettige mensen en een prima behandeling. ik kom er al jaren.
We kwamen alleen voor de APK maar werden met alle hoffelijkheid behandeld. Echt nog een traditioneel familiebedrijf waar de klant nog centraal staat.
Mensen die mee denken goed naar je luisteren en advies geven