Geweldige mensen, nog ouderwetse service
Hele goede ervaringen. Vriendelijk personeel
Op zoek naar een occasion van een niet al te grote auto en automaat was Uw bedrijf ons tweede bezoek, Na de occosions op de begane grond, stuitten we boven op het door ons gekochte Chevrolet Matiz. Dit was precies het autootje wat we wilden, zodat we de koop direct beklonken hebben.
Op dit moment kan ik nog weinig zeggen, over het hele pakket, mijn eerste indruk is positief.
Snel geholpen, erg attent.
Een paar dagen geleden kreeg ik een lekke band op zaterdag voor Pasen. De auto had ik een paar weken daarvoor bij Roberts gekocht. Roberts heeft die zaterdag een prima service verleend: reparatie en pechhulp garantie voor het komende jaar
Netjes geholpen Geen verhalen maar gewoon eerlijk zaken doen Vriendelijk en vertrouwd
Fantastische service.
-fijn dat je vaak meteen langs kunt komen bij kleine problemen -gebruik leenfiets -klantgericht in communicatie
In 1 zin een topbedrijf
prima contact
Wij komen al jaren bij Roberts b.v. Onze laatste twee auto\'s hebben we daar gekocht en we zijn nooit teleurgesteld geweest. Juist de kleinschaligheid spreekt ons aan. Vriendelijk en eerlijk.
Geen opdringerige verkopers, maar een zeer vriendelijke en ontspannen benadering.
Goed geholpen bij het kopen van me nieuwe auto