Beste meneer Wierbos, Bedankt voor uw review. Het verbaast ons wel dat u allemaal onvoldoendes geeft. (3x een 1) Wij hadden niet het idee dat er iets niet naar wens was gegaan. Als dat wel zo is horen we dat graag. Anders zou u wellicht de review willen herzien? Met vriendelijke groet Elke Klaver Klaver Autogroep
Ik heb hier samen met mijn zusje een auto gekocht. Goede uitleg en service!
zeer goed geholpen
Zeer klantvriendelijke medewerkers
Ik ben heel tevreden met uw bedrijf
Erg klantvriendelijk en een goede service👍
Als nieuwe klant heel prettig geholpen. Prima service.
Top.
Super goede ervaring. Vriendelijke ontvangst en onderhoud binnen de afgesproken tijd gereed. Daarnaast ook de auto geheel schoongemaakt. Echt extra verrassing.
Goed!!
Zeer behulpzaam, vriendelijk en bescheiden opstelling
Over het algemeen goed. Echter bij het verlopen van de Citroencard werd ik niet gewaarschuwd waardoor de eerst volgende reparatie die daar normaliter onder valt betaald moest worden. Zelf bij mijn bezoek voor deze reparatie werd mij niet vertelt dat mijn Card verlopen was. Matige service vindt ik dat.
Geachte mevrouw Verstraten. U ontvangt in principe vanuit Citroen Nederland een email als uw My Citroen Card verloopt. Hierdoor houden wij dit minder scherp in de gaten. Maar het is een goede tip om te kijken hoe we dit beter kunnen ondervangen. Met vriendelijke groet, Elke Klaver
Een goede 2e hands jonge C5 tourer. Vriendelijk geholpen. Namen er alle tijd voor.
Trekhaak aangebracht. In feite twee maal contact met de receptie gehad. Wel telefonisch met werkplaats over de soort 7-polig of 15 polig, Dat stuitte op onbegrip.
Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Alle medewerkers zijn zeer behulpzaam. Het voelt als een team die elkaar aanvullen en iets voor elkaar over hebben. Ze hebben plezier in hun werk.
Altijd prettig!
Mooi bedrijf, vriendelijk toegankelijk personeel.
Zeer Goed!