Klant vriendelijk en goeie service

Altijd vriendelijk geholpen en maken tijd voor je,en zo niet zeggen ze dat ook eerlijk.

Snelle service

Goede communicatie en zeer goede service

Ze weten wat er gedaan moet worden geven ook direct advies en als ze iets tegenkomen zijn de communicatie lijnen kort en duidelijk. Daarnaast komen ze ook met adviezen en bieden een uitstekende service. Alternatief vervoer etc.

Kan niet beter!

Altijd goed geregeld

Duidelijk in afspraken; overleg vóór reparaties

Autowereld Woudsend overlegt vóór reparaties, geven een keuze wat betreft mogelijkheden. Ook de keuze tussen nieuwe onderdelen of gereviseerde wordt aangegeven. Bij apk niet alleen afmeten naar de dag van vandaag; ook advies voor de langere termijn. (banden nú goed voor apk, maar gelet op de komende winter is ons advies.......)

Kwalitatief goede hulp!

Ondanks alle drukke werkzaamheden toch tijd om te helpen en nog een vriendelijk woordje.

Betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk!

Betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk!

Snel,netjes en goed werk geleverd

Ik kan er altijd op vertrouwen dat mijn auto in goede professionele handen is.

top garage

Goede communicatie en goede reparatie

goede service en autokennis.

Goed geholpen na storing in verlichting en banden sensor.

Uitstekende service

Top service!!

Altijd top service en advies.

PRIMA!

Zeer snel!

Prima geholpen

Alles netjes afgehandeld.

Wat een service heeft dit bedrijf.

Snelle, vriendelijke service en mijn ideale auto gevonden!!

Ik was op zoek naar een betrouwbare auto die er ook leuk uitzag, en ik werd hier zeker niet teleurgesteld! Binnen no-time ontving ik een snelle en vriendelijke reactie dat ze een prachtige auto voor mij klaar hadden staan. De service en begeleiding waren uitstekend, vanaf het eerste contact tot aan de aflevering. Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe auto en de hele ervaring bij dit bedrijf. Een echte aanrader!

Prima ervaringen

Storingen bij onze auto worden snel verholpen. Korte lijntjes, prima service.

Top bedrijf

bekwaamheid. vriendelijk. professionel

Vakmensen, ook in communicatie.

Al jaren een tevreden klant, en aangezien de klantenkring nog steeds groeit, dus zullen wij niet de enige zijn die tevreden zijn…

deskundig en betrouwbaar

ik wordt altijd goed geholpen , ook met ingewikkelde problemen met een altijd prettig contact.

Duidelijk en betrokken.

Betrokken, eerlijk en meedenkend en goede service.

super service!

perfecte service geen achteraf verassingen, gekwalificeerd personeel.

Vlot geholpen met accustoring

Zeer goed geholpen. We zijn bij meerdere garages geweest die ons niet konden/wouden helpen en deze garage durfde het wel aan om de motor storing op te lossen.

Klantvriendelijk en deskundige uitleg

Goede technische uitleg en duidelijkheid over de aankoop en inruil

Vosseleane 73

8551ML Woudsend