Klantvriendelijk en klantgericht

Voor elke vraag (probleem) wordt een oplossing gegeven door de Garage (Arend).

Zeer goede ervaring

Snel en goed

Goed. Zeer tevreden.

Uitstekend!

Behulpzaam en Vakkundig

Al jaren lang betrouwbaar en leveren van goede service.

Perfecte service

Een man een man, een woord een woord.

Ik werd ontzettend goed geholpen en direct werd de auto gelast en gerepareerd

Zeer tevreden!

Auto voor een kleine beurt - er wordt keurig contact opgenomen bij het constateren van onrechtmatigheden aan de auto, alvorens er tot reparatie wordt overgegaan.

Persoonlijke aandacht, vriendelijke medewerkers en de eigenaar prima kerel!

Aan te bevelen

Vakkundig, correct, vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding.

super Arend

altijd correct en duidelijk advies, en oplossing gericht denken

Eerlijk, vriendelijk en super service

Altijd fijne en vrolijke hulp!

Goed geholpen door de monteur.

Vriendelijke mensen en goed geholpen met mijn dsg automaat.

Uitstekende en vriendelijke service.

Een verademing als je de randstad gewend bent. Zoveel vriendelijkheid en de tijd nemen voor een klant.

Prettige garage

Vriendelijk, service gericht en adequaat.

Prima en deskundig

Hebben al jarenlang ervaring met deze garage. Deskundig en recht door zee.

goede ervaring

Mijn ervaring is goed.

Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen

Prettige communicatie Deskundig geholpen Klantvriendelijk

Goede service en goede communicatie

Fijn bedrijf dat zorgt dat de auto weer goed is, ze houden je goed op de hoogte van prijs, tijd en wat er aan mankeert. erg tevreden.

Behulpzaam

Erg klantvriendelijk en flexible

Een echte vakgarage met kundige mensen

Een echte vakgarage met kundige mensen

Topgarage

Ik kom hier al een jaar of tien en ben na een korte pauze bij een merkdealer teruggevlucht! De service js altijd top, de mensen vriendelijk en beschikbaar en er wordt altijd op een prettige manier meegedacht. Er is nooit gedoe met leenautos en je schrikt echt nooit van een rekening. Arend weet beter dan ik zelf welke auto een verbetering is tov de vorige en onderhoudt de ouwe brikkies in de familie met dezelfde zorgvuldigheid en autoliefde als de computergestuurde zakenbak; kortom … aanrader!

Ik word altijd goed, snel en vriendelijk geholpen

Ik vind het een eerlijke betrouwbare garage met aardig en kundig personeel. Ik ben al jaren klant en hoop dat ook nog lang te blijven.

Ontzettend behulpzaam, zeer klantvriendelijk en ook niet onbelangrijk prijs kwaliteit is in balans

Garage Pietersma is what you see is what you get. Het bedrijf oogt van buiten netjes maar niet over de top van luxe. Dit is ook wat je terugziet in prijs kwaliteit, goede prijs tegen uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het personeel altijd zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Klant vriendelijk!

Goed Vakmanschap en zeer klantvriendelijk !!

Vosseleane 73

8551ML Woudsend