Goede service en betrokken medewerkers

Vakkundig

Vriendelijk personeel. Worden geen onnodige onkosten berekend.

Zijn al jaren tevreden klant. Ze geven goede uitleg, denken met je mee. De garage heeft deze auto voor ons opgezocht! Rijden er met plezier in.

Fantastisch

Ik kwam binnenvallen met een accuut probleem (schuifdeur was uit de rails en zat helemaal vast) en ondanks de grote drukte werd ik meteen geholpen en was het probleem binnen een half uur opgelost ! Geweldig bedankt voor deze geweldige service !

Klantvriendelijk, vakkundig, behulpzaam, kwaliteit

Deze garage werkt zeer klantvriendelijk en is altijd bereid je op weg te helpen. Daarnaast kennen ze een persoonlijke en professionele benadering. Het feit dat ik al bijna 25 jaar klant ben zegt genoeg.

Aan alles is gedacht. Het advies goed en betrouwbaar.

Prima.

klantvriendelijk en goed bedrijf

klantvriendelijk personeel en komen afspraken na.

Persoonlijke en professionele service

Een garage met vakmanschap en korte lijnen. Zowel auto's als aanhanger goed gemaakt.

Nette garage met een eerlijke prijs

Keurig behandeling door de eigenaar. Arend wil altijd meedenken. Ook hanteren ze een transparante eerlijke prijs. Ik kom er graag!

Goed maar geen ongevraagde werkzaamheden als service uitvoeren en daar dan geld voor vragen.

Een nette garage waar mijn auto heel goed is nagekeken en waar ik zeer vriendelijk ben ontvangen.

Een vriendelijke ontvangst, duidelijke communicatie, het werk aan de auto is serieus en goed uitgevoerd. Een fijne garage.

Echt zonder uitzondering altijd top!

Ik ben inmiddels ruim tien jaar klant en ik ben er altijd alleen nog maar tevreden vertrokken. Arend en de jongens zijn deskundig, alert, vriendelijk en up-to-date en laten je nooit staan. Ik heb met mijn zakelijke auto kort een uitstapje naar een merkdealer gemaakt maar wist niet snel ik terug moest: zowel de service als de kosten is niet aan te tippen!

Top service

Vriendelijk en kwaliteit service !

Uitstekend.

Vanaf eerste moment tot en met het moment van wegrijden met de nieuw aangeschafte auto was het bijzonder vertrouwde en plezierige kontakt met deze garage een fijne ervaring!!

Altijd correct en vriendelijk

Altijd correcte service en vriendelijk geholpen. Goede communicatie, bellen altijd voor verificatie kosten, hetgeen je niet over zo ervaart. Tevreden met deze garage.

Zeer klantvriendelijk en klantgericht.

Vervangend vervoer als nodig wordt gedacht in mogelijkheden.

Hele goede service en kennis

Fijn professioneel bedrijf met een goed tarief en er wordt goed gecommuniceerd.

Wat een service!

Daar kun je met een gerust hart je auto voor een servicebeurt en onderhoud naar toe brengen.

Goede afspraken, goede service, ben zeer tevreden

zie boven

Correct

We werden vriendelijk ontvangen, en kregen een gedetailleerde uitleg over werkzaamheden de gedaan moesten worden. De prijs was naar mijn idee in orde.

Goed geholpen. Aardige mensen. Ik ga niet meer naar een andere garage.

Een garage waar je nog op kunt vertrouwen!

staan altijd klaar voor je

staan klaar met vakkundig advies van goed geschoold personeel in een vriendelijke sfeer.

Een vertrouwd gevoel

Een goed bedrijf, Fijne mensen! Eerlijk en betrouwbaar.......een echte aanrader!!

men heeft het erg druk , maar prima werk verricht , echter de nota viel vies tegen .

zie vorige vraag

Vosseleane 73