Top service !!

Duidelijk mee helpen met de klant. We hadden een op zich niet ingewikkelde reparatie maar onderdeel liet even op zich wachten. Duidelijk werd dat het goed ging komen en konden we later tot volle tevredenheid verder.

Heel goed

Goede kennes

uitstekende ervaringen

Uitstekende adviezen en correcte afwikkeling service beurten etc.

Vriendelijk en netjes geholpen

Positief

helemaal top

goede ervaring geen gezeur bedankt

Je wordt echt niet als een nummer behandelt in deze garage En je wordt altijd op de hoogte gebracht,als de kosten oplopen.

Professioneel, deskundig en klantvriendelijke service.

Naast de professionele uitstraling is vooral het persoonlijke contact erg goed.

Eine fachlich kompetente Werkstatt und ein sehr netter Inhaber.

Nach einem Motorschaden unseres Wohnmobils im Urlaub hat uns die Werkstatt sehr geholfen, um den Fehler zu finden und dann auch bei der Reparatur. Es war eine sehr kompetente Beratung, sehr hilfsbereite Mitarbeiter und ein sehr netter Chef, der uns über alle Fragen und Möglichkeiten informiert hat. Er war so kulant, dass wir mit dem Wohnmobil auf dem Werkstattgelände stehen konnten, bis die Frage Reparatur vor Ort oder Transport nach Hause geklärt war. Wir haben uns dann für die Reparatur vor Ort entschieden und dies in keinster Weise bereut. Inzwischen ist das Mobil wieder ganz und wir danken dem ganzen Team und besonders Herrn van der Wal für die fachlich sehr gute Arbeit und seine Hilfsbereitschaft. Vielen vielen Dank! Zum Abholtermin wurden wir sogar zum Barbeque-Abend eingeladen und verbrachten einen tollen Abend zusammen mit dem Team. Wir hätten es nicht besser treffen können. DANKE für alles.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed

Ik kwam voor Apk, de ontvangst was erg goed. Mijn transactie was snel gedaan. De prijs is ook redelijk. Dank u wel.

Zeer kundige monteurs en een prettige beleving om daar te zijn

Doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet.

Het perfecte adres voor storingen en reparaties aan VW EOS Cabrio . Bedankt voor jullie goed service .

Ontzettend vriendelijk, klantgericht en meedenkend

Zeer prettige ervaring. Arend heeft mij en mijn kleine zoontje fantastisch weer op weg geholpen en gezorgd voor dat onze dag aan het water niet in het water belandde! Top garage.

Geweldige service en hulp bij motorstoring

M’n auto gaf een motorstoring. Garage Pietersma heeft de storing uitgelezen (zonder wachttijd). Vermoedelijk storing tussen nokkenas en krukas waarbij de distributieketting mogelijk een rol zou kunnen spelen. In overleg nader onderzoek gedaan en op basis van de diagnose een meest waarschijnlijke reparatie uitgevoerd. Helaas bleef de storing bestaan. De reparatie was niet voor niets. Aangezien ik hier op vakantie ben is de auto op transport gezet door de ANWB naar mijn garage. Heel veel dank aan de mensen van garage B. Pietersma.

Deskundig en eerlijk

Ontvangst was goed met koffie en thee. Na de proefrit kregen we een eerlijk verhaal en konden we goede afspraken maken. UIteindelijk hebben we de auto gekocht en rijden er met heel veel plezier in.

Snel weer op weg ondanks drukte

Auto was binnen twee dagen weer rijklaar na motorpech. Meteen gratis leenauto mee (alleen brandstof kosten voor eigen rekening

geweldig dienst, en ze gaan verder dan ieder.

Probleem met auto op vakantie. Konden niet verder. Binnen 24 uur opgelost. 2 Leenfietsen gekregen, waaronder een prive fiets van een werknemer. Geweldig! Dankjewel.

mijn ervaring is zonder meer goed

direct belangstelling en onderzoek, welke beurt het beste is. Er is duidelijk zorg voor de client en zijn auto

Super vriendelijk en professioneel

Op donderdag kom ik onaangekondigd met mijn beschadigde fietsen drager. De D dag erna zat er nieuwe verlichting op

Al jarenlang prima tevreden.

Wij zijn al jarenlang klant en we zijn op elk gebied uitermate tevreden, we worden altijd zeer vakkundig en snel geholpen. Ook de service is prima. Blij met zo'n garage vlakbij!

Uitstekend contact en heldere uitleg!

Al jaren een zeer tevreden klant. Er is altijd een goede communicatie, geven van te vorm en goed inzicht in de (extra) kosten en een uitstekende service.

Betrouwbaar en service gericht

Tot nu toe altijd goed geholpen en geadviseerd. Zowel bij onderhoud als aankoop van de auto!!

uitstekend en vooral klantgericht

Wat ik belangrijk vind dat je geen belemmering voelt en ervaart als je iets vraagt terwijl je weet dat ook zij meer dan voldoende te doen hebben. Kortom een laag drempelig bedrijf.

Veel kennis in bedrijf aanwezig, goed vervangend vervoer.

Direct een diagnose proberen te stellen, ook tussendoortjes lukt naar behoren, duurt wel iets langer, ook hier personeelsprobleem. Dat wordt erkend, toch proberen ze pechgevallen naar tevredenheid af te handelen. En dat lukt!

Prima.

Goede service. Prijzen wel wat aan de hoge kant. Wat meer concurerend werken.

Goede service hart voor de klant

Goede service, altijd bereid om te helpen.

Vosseleane 73

8551ML Woudsend